2013-07-21 17:33:03
Φωτογραφία για Φόρος πολυτελoύς διαβίωσης: η χαριστική βολή στους τζιπάτους
Όποιος τόλμησε να κρατήσει τις πινακίδες του δίλιτρου αυτοκινήτου, θα καταλάβει τώρα από την...ανάποδη το τι σημαίνει να τα βάζεις με το κράτος. Η επίσπευση κατά ένα έτος στην επιβολή του φόρου πολυτελούς διαβίωσης, ανεβάζει τον λογαριασμό των τζιπ στα ύψη και στέλνει χιλιάδες ιδιοκτήτες καλοκαιριάτικα για πρόωρη απόσυρση πινακίδων. Δείτε τον συνολικό λογιαρασμό όπως διαμορφώνεται για τα αυτοκίνητα άνω των 2000 κυβικών.

Αυξάνοντας δύο φορές τα τεκμήρια, άλλες δύο φορές τα τέλη κυκλοφορίας και εκτοξεύοντας τους φόρους της αμόλυβδης στα ύψη, η κατοχή αυτοκινήτου με μεγάλο κινητήρα, είχε γίνει ούτως ή άλλως απαγορευτική.

Ο «φόρος πολυτελούς διαβίωσης» που έρχεται να προστεθεί απλώς έρχεται να αποτελειώσει την ιδιοκτησία αυτοκινήτου με μεγάλο κινητήρα. Το fpress.gr ετοίμασε τον πίνακα που συνοψίζει όλα τα βάρη στα ΙΧ με κινητήρα άνω των 1929 κυβικών. Δείτε αναλυτικά τα τεκμήρια, τα τέλη κυκλοφορίας αλλά και τον φόρο πολυτελούς διαβίωσης. Για να τα γλιτώσετε, ένας τρόπος υπάρχει: να καταθέσετε τις πινακίδες.

Πηγή: Fpress
xespao
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
H ζωή της Πόλης μου
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
H ζωή της Πόλης μου
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ