2013-07-21 17:13:03
Φωτογραφία για Κύπρος 1974 – Αντικατοχική συγκέντρωση στο Πεντάγωνο
Η ατμόσφαιρα ήταν συγκινητική, αφού στην ομιλία του ο αντιπρόεδρος των Εφέδρων Ειδικών Δυνάμεων "Ιερός Λόχος 2012" Σπύρος Κοϊντόσης, αναφέρθηκε... στο ιστορικό της εισβολής των τούρκων και ξύπνησε μνήμες, από τον άδικο χαμό των ηρώων Ελλήνων στρατιωτών και Αξιωματικών.

Η συγκέντρωση ξεκίνησε με ομιλία του Γιάννη Νικολάου -μέλους του Ϊερού Λόχου”- κατόπιν, όπως προαναφέραμε, τον λόγο πήρε ο Σπύρος Κοϊντόσης ο οποίος και αναφώνησε προσκλητήριο φονευθέντων, με το πλήθος των πατριωτών να φωνάζει με συγκίνηση για κάθε έναν ξεχωριστά ήρωα… “Αθάνατος”.

Τον λόγο πήρε ο Γραμματέας του “Ιερού Λόχου” Ανδρέας Γενιάς ο οποίος από την μεριά του αναφέρθηκε στα γεγονότα αλλά και στα διδάγματα που άφησε η εισβολή στο μαρτυρικό νησί.

Την συγκέντρωση έκλεισε ο εκδότης της εφημερίδας “ΣΤΟΧΟΣ” Σάββας Χατζηπαρασκευάς, ο οποίος επεσήμανε στην ομιλία του, την καθιέρωση του θεσμού αυτού -γίνεται για δεύτερη φορά- και ότι δεν είναι απλά για το θεαθήναι, αλλά είναι τιμή και μνήμη για τους νέους αυτούς ανθρώπους που έχυσαν το αίμα τους για την πατρίδα, το οποίο είναι ακόμα νωπό!

Η συγκέντρωση ολοκληρώθηκε με συνθήματα και τον Εθνικό Ύμνο της πατρίδας μας.

Φωτογραφίες από την συγκέντρωση madatoforos.com
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ