2013-07-21 19:49:04
Φωτογραφία για Ρ. Μακρή: Μας έχουν στοχοποιήσει παρακρατικές οργανώσεις
«Παρακρατικές οργανώσεις» καταγγέλλει η βουλευτής των Ανεξάρτητων Ελλήνων, Ραχήλ Μακρή, υποστηρίζοντας ότι βρίσκεται σε εξέλιξη επικοινωνιακή επίθεση εναντίον των... ΑΝ.ΕΛΛ. από κύκλους της Ν.Δ.

«Όλο και πιο πολύ φαίνεται ότι υπάρχουν “παρακρατικές οργανώσεις” επικοινωνιακής προπαγάνδας της Ν.Δ. πίσω από την ενορχηστρωμένη επίθεση στο πρόσωπο του προέδρου των ΑΝ.ΕΛΛ., το δικό μου και άλλων συναδέλφων.

Ήδη έχω καταθέσει μήνυση στη δίωξη ηλεκτρονικού εγκλήματος σε blog το οποίο φέρεται να ανήκει σύμφωνα με δημοσιεύματα στη Ν.Δ. και το οποίο μου επιτίθεται με τις ίδιες χυδαίες εκφράσεις που χρησιμοποιούν οι βουλευτές της Ν.Δ. Σύντομα η ορχήστρα συντονισμένης εξαπόλυσης λάσπης θα βρεθεί ενώπιον της Δικαιοσύνης» δηλώνει η κ. Μακρή στην «Real News» ενώ στην ερώτηση αν θα στείλουν υπουργούς στην κρεμάλα, απαντά:«Πολιτικά, ο κόσμος θα οδηγήσει στην “κρεμάλα” όσους συμμετείχαν με πράξεις ή παραλείψεις στην εξαθλίωση των Ελλήνων. Εγώ αποκαλύπτω τις εστίες κακοδιοίκησης και πιθανής διαφοράς, όπου υπάρχουν. Τα υπόλοιπα αποτελούν έργο της Δικαιοσύνης».


Η κ. Μακρή απαντά και στις κατηγορίες περί ανάρμοστου ντυσίματος στη Βουλή… «Οποιαδήποτε ελληνίδα γνωρίζει ότι ένα κοντομάνικο μακό μπλουζάκι δεν είναι προκλητικό. Προκλητικές είναι οι εμφανίσεις που αρμόζουν σε έξοδο σε νυχτερινό κέντρο, τις οποίες έχω δει στο Κοινοβούλιο. Δεν προκάλεσε η εικόνα του παπαγάλου, η αποκάλυψη ότι το ταξίδι του κ. Σαμαρά απέφερε 17 δισ. ευρώ στα κινεζικά ναυπηγεία και μηδέν επενδύσεις στη χώρα ήταν αυτό που ενόχλησε».

Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ