2013-07-22 09:56:02
Φωτογραφία για ΔΙΟΡΘΩΝΕΙ ΤΑ ΛΑΘΗ, ΞΕΚΑΘΑΡΙΖΕΙ ΚΑΙ... ΓΕΜΙΖΕΙ ΤΟ ΡΟΣΤΕΡ Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
Επιστροφή στις προπονήσεις σήμερα για τον Ολυμπιακό, πολλή δουλειά σε τακτική από τον Μίτσελ, την ώρα που οι ερυθρόλευκοι κάνουν παράλληλα γερό μπάσιμο για μεταγραφές, ξεκαθαρίζουν με τους Αλγερινούς και με τις όποιες αποχωρήσει προκύψουν Ο Ολυμπιακός μπαίνει από σήμερα στο δεύτερο στάδιο της προετοιμασίας και στην τελική ευθεία για τη μεταγραφική του ενίσχυση.

Ο Μίτσελ και οι συνεργάτες του, όπως ο ίδιος ο Ισπανός τεχνικός έχει αναφέρει σε δηλώσεις του, θα δουλέψουν πλέον πολύ πάνω στην τακτική, με έμφαση στο παίχνίδι κυριαρχίας της ομάδας αλλά και στη διόρθωση των λαθών στην αμυντική λειτουργία της.

Επιπλέον αναμένεται η υλοποίηση των μεταγραφικών επιδιώξεων στις θέσεις που ο Ολυμπιακός έχει κρίνει ότι χρειάζεται ενίσχυση. Κυρίως σε μεσαία γραμμή και επίθεση, αλλά και σε θέσεις της άμυνας.

Ο Ισά θα επιστρέψει από τη Γαλλία όπου κάνει μεταγραφικές επαφές. Για Μολό, Μεντζανί, Ραμπιού και άλλους παίκτες, όπως αναφέρει σε δημοσίευμά του το "pamesports.gr". Οι Γάλλοι δε, επιμένουν καθημερινά να γράφουν ότι ο Αμαλφιτανό στο τέλος θα πάει στον Ολυμπιακό, παρά τις συνεχείς διαψεύσεις από πλευράς ερυθρόλευκων.


Ο Ολυμπιακός περιμένει τον Τζιμπούρ στο Ρέντη, αλλιώς θα υπάρξουν κυρώσεις, όπως έχει προειδοποιήσει τον Αλγερινό επιθετικό, ενώ με τον Αμπντούν είναι σε εξέλιξη το θέμα της πώλησής του στη Νότιγχαμ, με τους Άγγλους να ανεβάζουν την προσφορά για να πάρουν τον παίκτη.

Ο Γκρέκο οδεύει προς Λιβόρνο και όπως γράφουν στην Ιταλία απόψε, θα πάει δανεικός από τον Ολυμπιακό που θα καλύψει και μέρος του συμβολαίου του.

Αναμένονται οι αποφάσεις και για τους άλλους παίκτες που θα κοπούν, με πολλές ομάδες στην Ελλάδα να περιμένουν πως και πως τους παίκτες που θα αφήσει εκτός λίστας ο Μίτσελ.
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ