2013-07-22 09:44:10
Φωτογραφία για ΑΝΟΙΧΤΟ ΑΚΟΜΑ ΤΟΥ ΦΕΤΦΑΤΖΙΔΗ...
Για τον Γιάννη Φετφατζίδη -του οποίου η περίπτωση έχει αρκετές ομοιότητες με εκείνη του Παναγιώτη Βλαχοδήμου- δεν είναι ακόμα σίγουρο πως θα μείνει στον Ολυμπιακό τη νέα αγωνιστική σεζόν.

Για τον «Φέτφα» υπάρχει ενδιαφέρον από ομάδες από το εξωτερικό, αλλά και από την Ελλάδα, όμως ο διεθνής χαφ προτιμά την Ευρώπη, όπως ήδη έχουμε αναφέρει. Εφόσον πρόκειται να φύγει ο Γιάννης Φετφατζίδης θα επιλέξει έναν σύλλογο από την γηραιά ήπειρο.

Σύμφωνα με τα διάφορα δημοσιεύματα έχουν ήδη γίνει ορισμένες συζητήσεις προς αυτήν την κατεύθυνση και ενώ θα πρέπει να πάρει τις αποφάσεις του για τον παίκτη και ο Μίτσελ, ο οποίος συγκριτικά με άλλα χαφ που έχει στο ρόστερ του, φαίνεται να μην τον έχει σε τόσο μεγάλη προτίμηση.

Μέσα στην ερχόμενη εβδομάδα ενδέχεται να επέλθουν οι τελικές εξελίξεις και για την υπόθεση αυτή. Η ΠΑΕ Ολυμπιακός από την πλευρά της έχει αποφασίσει πως εάν είναι να φύγει ο παίκτης, θα παραχωρηθεί με δανεισμό σε ομάδα στην Ευρώπη με πιθανές επιλογές την Γαλλία, την Ισπανία και την Γερμανία.
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
OTAN ΨΗΦΙΖΕΙ Ο WEBBER ΓΙΑ ΟΛΑ...
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
OTAN ΨΗΦΙΖΕΙ Ο WEBBER ΓΙΑ ΟΛΑ...
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ