2013-07-22 17:40:02
Φωτογραφία για ΚΟΛΟΜΒΟΣ : ΔΕΝ ΗΡΘΑΜΕ ΓΙΑ ΤΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ
Μεγάλη νίκη, αλλά απλώς… ομίλου και όχι κάποια που εξασφαλίζει κάτι στην Εθνική Πόλο Ανδρών χαρακτήρισε αυτή επί του Μαυροβουνίου ο Χριστόδουλος Κολόμβος μιλώντας στον "NovaΣΠΟΡ FM 94,6".

Η πρεμιέρα της Εθνικής Πόλο Ανδρών στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Υγρού Στίβου της Βαρκελώνης ήταν εντυπωσιακή, με νίκη 6-4 επί του Μαυροβουνίου.

Ο Χριστόδουλος Κολόμβος, σκόρερ ενός εκ των γκολ της μεγάλης νίκης, μίλησε για την επιτυχία αυτής και τους στόχους στη διοργάνωση.

Αναλυτικά, ο διεθνής φουνταριστός του Ολυμπιακού μίλησε για:

-τη νίκη επί του Μαυροβουνίου: «Η άμυνα μάς έδωσε τη νίκη. Ίσως μας βοήθησε η νίκη με 11-4 που γνωρίσαμε σε ένα φιλικό πρόσφατα. Αντιμετωπίσαμε πολύ καλά το παιχνίδι τους, χτυπήσαμε τα ατού τους και αγχώθηκαν. Το παιχνίδι πήγε όπως το θέλαμε και φτάσαμε στην επιτυχία. Πρόκειται για μία μεγάλη νίκη απέναντι σε έναν πολύ ισχυρό αντίπαλο, που είναι από τα φαβορί. Όμως πρόκειται απλώς για μία νίκη ομίλου, που δεν μας αρκεί για τη συνέχεια. Το σημαντικό μας θα είναι ο προημιτελικός της Κυριακής. Κρατάμε χαμηλούς τόνους, η διοργάνωση έχει πολλούς συνεχείς αγώνες και πρέπει να προχωρήσουμε σοβαρά».


-τους στόχους της Εθνικής στη διοργάνωση: «Απουσιάζαμε από τα δύο τελευταία Παγκόσμια Πρωταθλήματα, καθώς είχαμε να εμφανιστούμε από το 2007. Όμως δεν ήρθαμε για τη συμμετοχή. Η προετοιμασία πήγε πολύ καλά. Στόχος μας είναι αρχικά η οκτάδα. Έχουμε καλό υλικό και διψασμένους παίκτες. Στο παρελθόν είχαμε παίκτες που ίσως ήταν χορτάτοι από επιτυχία. Εμείς έχουμε παίκτες με πάθος και αυτό φάνηκε στην πρεμιέρα».

-τη συνέχεια του τουρνουά: «Η Νέα Ζηλανδία, που αντιμετωπίζουμε την Τετάρτη, είναι θεωρητικά η πιο αδύναμη ομάδα του ομίλου, ενώ με την Ισπανία την Παρασκευή θα κριθεί η πρώτη θέση. Στόχος είναι να πάρουμε μία από τις δύο πρώτες θέσεις, ώστε να έχουμε όσο πιο βατό αντίπαλο γίνεται στον προημιτελικό της Κυριακής, που θα είναι και καθοριστικός».
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ