2013-07-22 22:48:05
Φωτογραφία για ΔΥΝΑΜΙΚΟ... «ΜΠΑΣΙΜΟ» ΓΙΑ ΜΠΟΧΩΡΙΔΗ, ΘΕΛΕΙ ΚΑΙ ΒΕΖΕΝΚΟΦ Ο ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ!
Δυναμικό μπάσιμο για την απόκτηση του Λευτέρη Μποχωρίδη έκανε ο Ολυμπιακός, ο οποίος θέλει και τον συμπαίκτη του στον Άρη Αλέξανδρο Βεζένκοφ!

Οι ερυθρόλευκοι, σύμφωνα με δημοσίευμα του "pamesports.gr", βρίσκονται σε προχωρημένες συζητήσεις με τους «κίτρινους» για την αγορά του 19χρόνου γκαρντ, που κατέκτησε χθες (21/7) την πέμπτη θέση του Ευρωμπάσκετ της Λετονίας με την Εθνική Νέων, ενώ παράλληλα θέλουν να «κλείσουν» και τον Αλέξανδρο Βεζένκοφ, τον 18χρόνο φόργουορντ, ο οποίος αγωνίζεται αυτό το διάστημα με την Βουλγαρία στο Ευρωμπάσκετ των Εφήβων.

Ο Βεζένκοφ σε αντίθεση με τον Μποχωρίδη, είναι ελεύθερος και δεν δεσμεύεται από τον Άρη.

Ο πρωταθλητής Ευρώπης ουσιαστικά «παίζει» μόνος του για τον Μποχωρίδη, μετά τη σημερινή δήλωση του προέδρου του Παναθηναϊκού Δημήτρη Γιαννακόπουλου ότι το ρόστερ των «πράσινων» έκλεισε. Οι άνθρωποι του Ολυμπιακού πέρα από την δυνατότητα να ικανοποιήσουν οικονομικά τους «κίτρινους», που βρίσκονται σε δύσκολη θέση λόγω των χρεών των περασμένων ετών, έχουν δύο ακόμη πλεονεκτήματα στην προσπάθεια τους να αποκτήσουν τους δύο νεαρούς ταλαντούχους μπασκετμπολίστες, όπως αναφέρει χαρακτηριστικά το δηοσίευμα.


Το πρώτο είναι ότι έχουν καλές σχέσεις με τον κοινό μάνατζερ τους Νίκο Λώτσο – σε αντίθεση με ότι συμβαίνει με τον Παναθηναϊκό – και το δεύτερο ότι δεν... «καίγονται» να εντάξουν την επόμενη σεζόν στο ρόστερ τους, τους δύο νεαρούς. Ο Άρης με δεδομένα τη δύσκολη οικονομική κατάστασή του και την απαγόρευση μεταγραφών, που του έχει επιβάλλει η FIBA, θέλει να έχει τον Μποχωρίδη στο ρόστερ του την καινούργια αγωνιστική περίοδο, ακόμη και εάν συμφωνήσει από τώρα για την πώληση του στον Ολυμπιακό. Οι ερυθρόλευκοι καλύπτονται για την επόμενη σεζόν με τους γκαρντ, που έχουν στο ρόστερ τους, και ενδέχεται να προχωρήσουν στην απόκτηση ενός ξένου σαν «αντί-Γκετσεβίτσιους».

Ο Βεζένκοφ εάν δεν επιλέξει το NCAA και το πανεπιστήμιο Ξαβιέρ, θέλει να παραμείνει στον Άρη για, τουλάχιστον, μια σεζόν, καθώς έχει μεγάλη εμπιστοσύνη στον Βαγγέλη Αγγέλου και θεωρεί ότι ο προπονητής των «κίτρινων» θα τον βοηθήσει να εξελιχθεί. Οι εξελίξεις για τον Βεζένκοφ μπορεί να καθυστερήσουν, καθώς ο Λώτσος έχει προγραμματίσει να ταξιδέψει στην Θεσσαλονίκη σε περίπου δέκα ημέρες για να συζητήσει με τους «κίτρινους» και με τον παίκτη, που θα έχει ολοκληρώσει τότε τις υποχρεώσεις του στο Ευρωμπάσκετ Εφήβων με την Βουλγαρία, σύμφωνα πάντα με το δημοσίευμα.
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ