2013-07-23 00:16:03
Φωτογραφία για Έτοιμη για διακοπές; Δες αν έχεις τσεκάρει τα 5 top beauty steps
Σε λίγες μέρες θα φύγεις για το αγαπημένο σου νησί. Το προγραμματίζεις εδώ και μήνες και θέλεις να είναι όλα τέλεια. Θέλεις να πας να χαλαρώσεις, να φύγεις μακριά από την καθημερινή τριβή, να περάσεις καλά με τις φίλες σου και κυρίως να είσαι σε τέλεια φόρμα για να φλερτάρεις ασύστολα. Δες αν έχεις τσεκάρει τα παρακάτω top 5 steps Αποτρίχωση. Έχεις αποτριχώσει προσεχτικά όλες τις περιοχές (και το μπικίνι) και φροντίζεις το σώμα σου επιμελώς βάζοντας καθημερινά ενυδατική κρέμα.

Περιποίηση προσώπου. Εννοείται πως δεν κάνεις καθαρισμό προσώπου τις τελευταίες μέρες (μιας και υπάρχει κίνδυνος ερεθισμού) αλλά το έχεις φροντίσει νωρίτερα, βάζοντας μάσκες κατάλληλες για την επιδερμίδα σου και πλούσια ενυδατική κρέμα καθημερινά.

Φρύδια. Έχεις πάει σε μια ειδικό και έχεις κάνει ένα τέλειο σχήμα φρυδιού που αναδεικνύει τα χαρακτηριστικά του προσώπου σου.

Μανικιούρ / Πεντικιούρ. Τα χέρια και τα πόδια σου είναι «στην τρίχα». Εννοείται πως τα πέλματα δεν είναι σκασμένα και πως κάθε μέρα βάζεις την απαραίτητη κρέμα για να δείχνουν άψογα μέσα στα σανδάλια σου.

Καλλυντικά. Έχεις προμηθευτεί όλα όσα χρειάζεται να περιλαμβάνει ένα καλοκαιρινό νεσεσέρ (κρέμες, αντηλιακό, lip gloss, μάσκαρα, πούδρα, σκιές ματιών) και είσαι έτοιμη να κάψεις καρδιές στις διακοπές σου!
faysbook.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ