2013-07-23 01:16:04
Φωτογραφία για Κακιά στιγμή ή κάτι άλλο;
Γράφει ο Βαγγέλης Λιβιτσάνος

Δυστυχώς, μέσα σε λίγες ώρες πληροφορηθήκαμε τον φρικτό θάνατο στην άσφαλτο... δύο ακόμη εκλεκτών συμπολιτών μας. Πριν λίγες μέρες κι άλλοι, κι άλλοι… Σε λίγες μέρες, δυστυχώς, κι άλλοι.

Είναι ανθρωποκτόνος ντροπή να κατασκευάζουμε τους καινούργιους δρόμους ΕΚΤΟΣ ΤΩΝ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΩΝ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ που προβλέπει η σχετική επιστήμη της ΟΔΟΠΟΙΙΑΣ, η οποία ποτέ δεν έφτασε εκεί που πρέπει.

Καταγγέλλω επώνυμα πως πολλοί νέοι δρόμοι που κατασκευάστηκαν ή κατασκευάζονται και στα Γιάννενα τα τελευταία χρόνια είναι θανάσιμα επικίνδυνοι και ΠΑΡΑΝΟΜΟΙ, εκτός των υποχρεωτικών τεχνικών προδιαγραφών ασφαλείας αφού κανείς υπεύθυνος δεν ασχολείται σοβαρά με αυτές. Όποιον καταγγέλλει αυτές τις αθλιότητες τον στέλνουν στη Δικαιοσύνη να τις αποδείξει Τα δυστυχήματα στην άσφαλτο δεν γίνονται μόνο λόγω της «κακιάς στιγμής». Τα περισσότερα είναι κανονικές, ατιμώρητες δολοφονίες.

Είναι επιτακτική η ανάγκη να εκπονηθεί και εφαρμοσθεί άμεσα ουσιαστική ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑΚΗ ΜΕΛΕΤΗ, στην πόλη μας (20 νεκροί το 2012) και σε ολόκληρη την Ήπειρο, από ΕΙΔΙΚΟΥΣ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΕΣ που δεν θα υπακούουν στα κελεύσματα άνομων συμφερόντων ή ανίδεων παραγόντων. Λιμνάζουν πολλά προγράμματα της ΕΕ που αναφέρονται μόνο σε αυτό.

Να πάψουμε να κοιμόμαστε. Είναι ζήτημα ζωής και θανάτου για όλους μας, πέρα από ιδεολογίες και τάξεις.

Με εκτίμηση Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ