2013-07-23 11:13:16
Φωτογραφία για Με μαχαιριά στη καρδιά έπεσε νεκρός ο 19χρονος στα Μάλια - Φωτό από το σημείο του εγκλήματος - Ποιός είναι ο δράστης;
Αρχικά ειδοποιήθηκε το ασθενοφόρο ιδιωτικής κλινικής που λειτουργεί στην περιοχή ενώ επί τόπου έφτασε και το ΕΚΑΒ. Παρά τις υπεράνθρωπες προσπάθειες που καταβλήθηκαν, η κατάσταση του 19χρονου Βρετανού ήταν σοβαρή αφού είχε χτυπηθεί στο αριστερό ημιθωράκιο, έχοντας ουσιαστικά δεχτεί μαχαιριά στην καρδιά.

Η νεκροψία - νεκροτομή θα δείξει περισσότερα για το έγκλημα.

Οι αρχές έχουν εξαπολύσει ανθρωποκυνηγητό για να εντοπίσουν το δράστη του εγκλήματος.

Ήδη έχουν γίνει αρκετές προσαγωγές, ενώ τα στοιχεία συγκλίνουν σε ένα συγκεκριμένο πρόσωπο, το οποίο έκανε και αυτό τις διακοπές του τις τελευταίες μέρες στα Μάλια.

19χρονος Βρετανός ο δράστης της δολοφονίας - Τον αναζητούν οι αρχές

Ένα (επίσης) 19χρονο έγχρωμο Βρετανό αναζητούν οι αρχές για το έγκλημα που σημειώθηκε τη νύχτα στα Μάλια.

Σύμφωνα με πληροφορίες μετά από πολλές προσαγωγές, οι αστυνομικοί κατέληξαν πως δράστης της στυγερής δολοφονίας είναι ένας ομοεθνής του θύματος, ο οποίος επίσης ενεπλάκη στον καυγά που προηγήθηκε και κατέληξε σε τραγωδία.

Στο Α.Τ. Χερσονήσου έχουν προηγηθεί δεκάδες προσαγωγές (φώτο), ατόμων από τις παρέες που ενεπλάκησαν στην συμπλοκή, ωστόσο για την ώρα ο δράστης αναζητείται, άλλωστε όλοι μόλις είδαν το θύμα αιμόφυρτο το έβαλαν στα πόδια.
flashnews.gr
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ