2013-07-25 22:12:11
Φωτογραφία για ΤΙ ΛΕΝΕ ΤΑ ΔΙΕΘΝΗ ΜΜΕ ΓΙΑ ΤΗ ΜΕΤΑΓΡΑΦΗ ΣΑΒΙΟΛΑ ΣΤΟ ΘΡΥΛΟ! *PHOTOS*
Η "Ole" έγραψε τρεις ειδήσεις για την μεταγραφή του Σαβιόλα στον Ολυμπιακό, ενώ τα περισσότερα αθλητικά ΜΜΕ του κόσμου, ασχολήθηκαν με την... ερυθρόλευκη βόμβα!

"Η επανάσταση του κουνελιού", αναφέρει ένας από τους πολλούς τίτλους.

Η μεταγραφή του Χαβιέρ Σαβιόλα δεν ενθουσίασε, ούτε απασχόλησε μονάχα τα ελληνικά ΜΜΕ, αλλά και τα περισσότερα Μέσα του ξένου Τύπου.

Από την Αργεντινή μέχρι την Αγγλία, δεν ήταν λίγες οι ιστοσελίδες που ανέφεραν την σπουδαία μεταγραφή του Σαβιόλα στους ερυθρόλευκους.

Ιδιαίτερα οι συμπατριώτες του Αργεντίνου παίκτη του Θρύλου, έχουν κάνει ειδικά αφιερώματα με φωτογραφίες και videos στην έλευση του Αργεντινού στην Ελλάδα, ενώ με την μεταγραφή του ασχολήθηκαν μεταξύ άλλων, Ισπανοί, Άγγλοι και Ιταλοί.

Το "sport24.gr" παρουσιάζει πολλά από αυτά και εμείς σας τα μεταφέρουμε:

ole.com.ar:

"Η επανάσταση του κουνελιού"


Ο Σαβιόλα έφτασε στην Ελλάδα και τον Ολυμπιακό και οι οπαδοί τρελάθηκαν. Χιλιάδες άνθρωποι περίμεναν για να τον χαιρετήσουν. Ο επιθετικός υπέγραψε για δύο σεζόν.

Στο εν λόγω δημοσίευμα, υπάρχει και επίμαχο VIDEO με τους πανηγυρισμούς, την άφιξη και την αποθέωση του Χαβιέρ Σαβιόλα στα γραφεία της "ερυθρόλευκης" ΠΑΕ.

Η ιστοσελίδα της Αργεντινής μάλιστα, έχει αφιερώσει τρία θέματα στην μεταγραφή του Σαβιόλα στον Ολυμπιακό. Το πρώτο είναι αυτό που σου προαναφέραμε, το δεύτερο έχει φωτογραφίες από την χθεσινή αποθέωση στα γραφεία της ΠΑΕ και το τρίτο, είναι αφιερωμένο σε τρεις Αργεντινούς επιθετικούς που πήραν χθες μεταγραφή. Τον Σαβιόλα στον Ολυμπιακό, τον Ιγκουαΐν που συνεχίζει στην Νάπολι και τον Σκόκο που πήρε μεταγραφή στην Βραζιλιάνικη, Ιντερνασιονάλ.

clarin.com:

"Ο Σαβιόλα θα παίζει στην Ελλάδα"

Χαβιέρ Σαβιόλα έχει ένα νέο προορισμό: την Ελλάδα. Ο επιθετικός που ξεκίνησε στην Ρίβερ Πλέιτ, κατέληξε σε συμφωνία για να παίξει δύο σεζόν στον Ολυμπιακό, στον οποίο ηγείται ο Ισπανός προπονητής, Μίτσελ.

Goal.com:

"Ο Ολυμπιακός άρπαξε τον Σαβιόλα"

Ο Αργεντινός υπέγραψε στην ομάδα της Superleague μετά τη φυγή του από την Μάλαγα, στο τέλος της σεζόν. Ο Ολυμπιακός επιβεβαιώσε την συμφωνία με τον Χαβιέρ Σαβιόλα για τα επόμενα δύο χρόνια.

Skysports.com:

"Ο Χαβιέρ Σαβιόλα ολοκλήρωσε την μετακίνησή του στον Ολυμπιακό"

Ο πρώην επιθετικός της Μπαρτσελόνα και της Ρεάλ Μαδρίτης, υπέγραψε στον Ολυμπιακό, με τον ελληνικό σύλλογο να το επιβεβαιώνει. Ο 31χρονος επιθετικός υπέγραψε για δύο χρόνια με τους Πρωταθλητές Ελλάδας και θα παίζει υπό τις οδηγίες του Ισπανού προπονητή, Μίτσελ, που ανέλαβε το ελληνικό κλαμπ από τον Γενάρη.

As.com:

"Ο Σαβιόλα υπέγραψε στον Ολυμπιακό"

Για δύο χρόνια υπό τις οδηγίες του Μίτσελ. Απέρριψε πρόταση της Ρίβερ Πλέιτ, για να παίξει την επόμενη σεζόν στο Τσάμπιονς Λιγκ.

Marca.com:

"Ο Σαβιόλα για δύο χρόνια στον Ολυμπιακό"

Θα έχει προπονητή τον Ισπανό προπονητή, Μίτσελ.

Gazzetta.it:

"Ο Χαβιέρ Σαβιόλα υπέγραψε διετή συμφωνία με τον Ολυμπιακό"

Ο 31χρονος επιθετικός που παίζει στην Ευρώπη το 2001 και αγωνιζόταν στην Μάλαγα, θα παίζει στο Τσάμπιονς Λιγκ.
olympiacos-blog
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ