2013-07-25 23:56:05
Φωτογραφία για ΑΡΕΣΕ ΚΑΙ ΣΤΗ... NOVA Η ΑΠΟΚΤΗΣΗ ΣΑΒΙΟΛΑ ΑΠΟ ΤΟ ΘΡΥΛΟ!
Η μεταγραφή του Σαβιόλα στον Ολυμπιακό έχει την τεράστια σημασία της και στην αξία των τηλεοπτικών δικαιωμάτων της Σούπερ Λίγκας.

Τηλεοπτικά δικαιώματα που και επίσημα (με υπογραφές) ανήκουν στη Nova ως και το 2016-17 και δίχως αμφιβολία με μεταγραφές τύπου Σαβιόλα αποκτούν μεγάλο «ειδικό» βάρος, όπως αναφέρει χαρακτηριστικά σε σημοσίευμά του το "sport-fm.gr".

Η περίπτωση Σαβιόλα δεν ...απογείωσε μόνο τους φίλους του Ολυμπιακού, αλλά και το συνδρομητικό της Κάντζας, καθώς η αξία των τηλεοπτικών δικαιωμάτων του Πρωταθλήματος λαμβάνουν άλλα δεδομένα. Η ύπαρξη τέτοιων παικτών στο Πρωτάθλημα εξασφαλίζουν στη Nova ακόμα μεγαλύτερο ενδιαφέρον για τις μεταδόσεις, κάτι που συμβαίνει και με τα υπόλοιπα φιλικά του Ολυμπιακού, τα οποία θα μεταδοθούν ως την έναρξη της Σούπερ Λίγκας.

Η μεταγραφή του Αργεντίνου και η δυνάμωση του ...προφίλ του ελληνικού Πρωταθλήματος που γίνεται δυνατή με τέτοιου «όγκου» μεταγραφές έχει σημασία και στο Τσάμπιονς Λιγκ όπου τον μεγάλο όγκο των μεταδόσεων του θα έχει το συνδρομητικό. Με αγώνα του Ολυμπιακού αγωνιστική παρά αγωνιστική στην φάση των ομίλων.
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ