2013-07-26 17:32:08
Φωτογραφία για Tάμτα: Η «καυτή» εμφάνιση στη Σκιάθο!
Είναι να μην…τρελαθεί αυτό το κορίτσι! Είναι ικανό να τους αναστατώσει όλους! Η Τάμτα βρέθηκε στη Σκιάθο και συνδύασε δουλειά και διασκέδαση!

Το Σάββατο το βράδυ έκανε μια live εμφάνιση στο Pure club και έφερε το μαγαζί άνω κάτω! Ο κόσμος είχε δημιουργήσει ουρές για να την απολαύσει και όσοι κατάφεραν να έχουν μια ευνοϊκή θέση, δεν σταμάτησαν να τη φωτογραφίζουν. Ωστόσο αποφάσισε να μείνει στο νησί μέχρι τη Τετάρτη για να κάνει και διακοπέςτης και να δεί και τον φίλο της Μάνο Σικινιώτη! Η ίδια μαζί με τους συνεργάτες της αλλά και τη φίλη της Γιάννα Τερζή έμειναν στο Skiathos Palace και με το που ξυπνούσαν έτρεχαν στη παραλία της Αγίας Ελένης!

Όταν όμως η ώρα ήταν περασμένη, φορούσαν τα μαγιό τους και πήγαιναν για βουτιές στα Μάραθα που βρίσκονται ακριβώς κάτω από το ξενοδοχείο! Τάμτα έκανε τα αρσενικά να παραμιλούν στη παραλία αφού όπως βλέπετε καις τις εικόνες που δημοσίευσε το περιοδικό ΟΚ τα σωματικά της προσόντα είναι αξιοθαύμαστα! Το βράδυ έτρωγαν φρέσκα ψάρια και λευκό κρασί στο Carnayo ενώ μια μέρα πριν την αναχώρηση της, τραγούδησε στο εστιατόριο για τους φίλους που ήταν εκεί! Το κέφι είχε φτάσει στα ύψη και η Τάμτα με ανεβασμένη διάθεσή είπε τις επιτυχίες της για τους φίλους της εκεί.

Πηγή: parapolitika
xespao
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ