2013-07-26 19:36:07
Φωτογραφία για Πάτρα: Tο έργο της ΔΕΥΑΠ άφησε πίσω του λύμματα, ποντίκια και κατσαρίδες... - Δείτε φωτο
Περνούν σχεδόν καθημερινά ανάμεσα απο λακούβες με δύσοσμα λύμματα, κάνουν άλματα και παίζουν... κρυφτό με τα τρωκτικά και τις κατσαρίδες, πληρώνουν απο την τσέπη τους για να διορθωθεί μια κακοτεχνία δημοτικού έργου και η απάντηση στις διαμαρτυρίες τους είναι οτι θα έπρεπε να είναι κι ευχαριστημένοι που το έργο πραγματοποιήθηκε έστω και αν άφησε πίσω του ...προβλήματα!

Ο λόγος για τους κατοίκους πολυκατοικίας στην Ηρώων Πολυτεχνείουτης Πάτρας που εδώ και μήνες προσπαθούν να βρουν το δίκιο τους ζητώντας την αποκατάσταση της κακοτεχνίας που προέκυψε απο το έργο της ΔΕΥΑΠ και όπως υποστηρίζουν όχι μόνο δεν ικανοποιείται το αίτημά τους αλλά βγαίνουν και... χαμένοι όταν η απάντηση δια στόματος στελεχών της επιχείρησης είναι οτι θα έπρεπε να χειροκροτούν την ολοκλήρωση του έργου.

Όπως καταγγέλουν στο thebest.gr απο την ώρα που ολοκληρώθηκε το έργο και έμειναν πίσω τα προβλήματα που προκάλεσε, είναι αναγκασμένοι κάθε λίγο να πληρώνουν απο την τσέπη τους για τον καθαρισμό των λυμμάτων και τα παιδιά να κυκλοφορούν ανάμεσα σε κατσαρίδες και ποντίκια που έχουν γεμίσει την περιοχή.

Η απάντηση που πήραν οταν απευθύνθηκαν στη ΔΕΥΑΠ ήταν οτι η δημοτική αρχή υλοποιεί ένα μεγάλο έργο και οτι αυτό θα έπρεπε να το... επικροτούν αντί να διαμαρτύρονται για μια... αστοχία...
xespao
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ