2013-07-26 20:18:03
Φωτογραφία για Χωρίς αποτέλεσμα η συνάντηση Στουρνάρα με ΟΛΜΕ - συνέχιση κινητοποιήσεων
Άκαρπη απέβη η συνάντηση του προεδρείου της ΟΛΜΕ με τον υπουργό Οικονομικών το μεσημέρι της Παρασκευής, ενώ μετά από αυτή την εξέλιξη... η κλιμάκωση των κινητοποιήσεων από τους εκπαιδευτικούς θεωρείται βέβαιη.

Όπως ανέφερε ο πρόεδρος της ΟΛΜΕ Θέμης Κοτσιφάκης, ο κ. Στουρνάρας δεν δεσμεύτηκε ότι δεν θα υπάρξουν απολύσεις από τις τάξεις των εκπαιδευτικών που τέθηκαν σε διαθεσιμότητα μέσω κατάργησης των ειδικοτήτων στην τεχνική εκπαίδευση.

Η ΟΛΜΕ ζητεί από τον υπουργό Οικονομικών να ανακαλέσει τις αποφάσεις για την διαθεσιμότητα των εκπαιδευτικών, κάτι που απορρίπτει ο κ. Στουρνάρας.

Για συνέχιση των κινητοποιήσεων της ΟΛΜΕ κατά της διαθεσιμότητας και μέσα στον Αύγουστο και κλιμάκωσή τους και τη νέα χρονιά έκανε λόγο νωρίτερα στον ΣΚΑΪ ο κ. Κοτσιφάκης.

«Η κυβερνητική πολιτική πρέπει να σταματήσει τώρα γιατί καταστρέφει τη δημόσια παιδεία. Η χθεσινή τροπολογία (σ.σ για τη διαθεσιμότητα εκπαιδευτικών με μεταπτυχιακούς – διδακτορικούς τίτλους) δείχνει ότι κυβέρνηση και τρόικα είναι κυνηγοι κεφαλων και όπου βρίσκουν κόβουν» ανέφερε χαρακτηριστικά ο κ. Κοτσιφάκης.
skai.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ