2013-07-27 15:06:11
Φωτογραφία για Το χειροφίλημα της Βίκυς Σταμάτη στο γιατρό της μετά την 7ωρη επέμβαση
Η Βίκυ Σταμάτη Τσοχατζοπούλου, στα αποκλειστικά πλάνα του Σταρ , είναι εμφανώς καταβεβλημένη τη στιγμή που βγαίνει από το νοσοκομείο Αγιος Σάββας, στο οποίο υποβλήθηκε σε 7ωρη επίπονη χειρουργική επέμβαση. Η συζυγος του Ακη Τσοχατζόπουλου τη στιγμή που μπαίνει στη κλούβα η οποία θα την μεταφέρει στον Κορυδαλλό, σκύβει και φιλάει το χέρι του γιατρού της Σπύρος Σταυριανού , ο οποίος μαζί με την Μαρία Κορτώτσιου, την υπέβαλλαν στην χειρουργική αποκατάσταση.

Λίγες ώρες αργότερα μιλώντας στην εφημερίδα Εσπρέσσο, υποστηρίζει πώς το πρόβλημα δημιουργήθηκε εξαιτίας των αλλεπάλληλων προσπαθειών της να κάνει παιδί:

«Ηθελα να μείνω έγκυος αλλά ως το 2000 που παντρεύτηκα δεν επέτρεπε το περιβάλλον του συζύγου μου να κάνει τρίτο παιδί. Ο γιατρός μου το έλεγε, πώς δεν μπορεί να εγγυηθεί για την υγεία μου. Του είπα πως θα πληρώσω το τίμημα. Λέτε να έκανα εφτά ώρες χειρουργείο για να φαίνομαι όμορφη;»


«ΜΕ ΕΞΕΥΤΕΛΙΖΟΥΝ- ΘΑ ΓΡΑΨΩ ΒΙΒΛΙΟ»

Η κ.Σταμάτη υποστηρίζει πως υπήρξε προσπάθεια εξόντωσής της από ένα συγκεκριμένο περιβάλλον ανθρώπων:

«Σε λάθος άνθρωπο απευθύνονται. Τους απαντώ ότι είμαι μόνο μια μάνα. Ο τίτλος που θα έβαζα στην «επιχείρηση εξοντώστε τη Σταμάτη», είναι ότι «η επιχείρηση εξετελέσθη»… Ξέρετε δεν έχω υποστεί μόνο λεκτική βία, αλλά και εξωλεκτική: γελάκια και ειρωνικά βλέμματα από άγνωστους ανθρώπους. Κι αυτό είναι ένας ακόμα εξευτελισμός που δέχομαι».

Η Κ.Σταμάτη μάλιστα λέει πως προτίθεται να γράψει βιβλίο σύντομα για την προσωπική της περιπέτεια.

«ΕΙΝΑΙ ΠΟΙΝΙΚΟ ΑΔΙΚΗΜΑ ΕΝΑΣ ΚΑΝΑΠΕΣ;»

Αναφερόμενοι πάντως στα τιμολόγια και τις αναφορές που είδαν το φως της δημοσιότητας με υπέρογκες δαπάνες για καναπέδες , κουρτίνες, κρόσσια και κορδόνια τα χαρακτηρίζει κατασκευασμένα:

«Τους προκαλώ ,λοιπόν, να κάνουν αυτοψία στο σπίτι μου και σε χώρους που πιστεύουν ότι διάγεται πλούσιος βίος και από ποιους. Είναι ποινικό αδίκημα ένας καναπές; Κρόσσια δεν έχω στο σπίτι μου ούτε κορδόνια».

Πηγή: «Espresso»
xespao
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ