2013-07-29 18:30:08
Φωτογραφία για Επανέρχεται ο Αυγενάκης με νεότερη επιστολή του στον Υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης για τις εξισωτικές των κτηνοτρόφων
από το Γραφείο Τύπου

Τη δυσαρέσκειά του επισημαίνει ο Ηρακλειώτης Βουλευτής κ. Λευτέρης Αυγενάκης, σε νεότερη επιστολή τους προς τον Υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων κ. Αθανάσιο Τσαυτάρη, για το γεγονός ότι... αγνόησε να ασχοληθεί με το αίτημά του για τη βελτίωση των προϋποθέσεων καταβολής της εξισωτικής ενίσχυσης στους κτηνοτρόφους.

Όπως αναφέρει χαρακτηριστικά: «βρίσκομαι στη δυσάρεστη θέση να διαπιστώνω ότι αγνοήσατε εδώ και μέρες να ασχοληθείτε με ένα σημαντικό θέμα το οποίο σας είχα επισημάνει με επιστολή μου στις 11 Ιουλίου 2013, αναφορικά με τους όρους και προϋποθέσεις καταβολής της εξισωτικής αποζημίωσης σε χιλιάδες κτηνοτρόφους. Πέραν των άλλων αγνοήσατε κάθε προσπάθεια επικοινωνιας και ενημέρωσης» σημειώνει ο Λευτέρης Αυγενάκης.

Επισημαίνει μάλιστα ότι «παρά την προσωπική μου επιστολή, την κοινοβουλευτική μου παρέμβαση και τα επανηλημμένα μηνύματα στο Γραφείο σας, έλαβα την απάντηση ότι «το έγγραφό μου πρωτοκολείται, το έχει αναλάβει κάποιος υπάλληλος κλπ», χωρίς να δείχνετε ουσιαστικά τη διάθεση να ανταποκριθείτε άμεσα στο ζήτημα αυτό, προσβάλλοντας τον κοινοβουλευτισμό και κυρίως τον δοκιμαζόμενο κλάδο των κτηνοτρόφων που πλήττονται από την κρίση και καταβάλλουν μεγάλες προσπάθειες για να συνεχίσουν να δραστηριοποιούνται στον πρωτογεννή τομέα».

Τέλος, ο Λ
. Αυγενάκης ζητά να εξεταστεί η πρόταση βελτίωσης του κανονισμού καταβολής της ενίσχυσης, δηλαδή, να μην καταβάλλεται η ενίσχυση στα δύο παραπτώματα, αντί της μιας εκκρεμοδικίας που πλέον ισχύει σήμερα «με ιδιαίτερη προσοχή και διάθεση για επίλυση του ζητήματος των κτηνοτρόφων που» –όπως σημειώνει- «γνωρίζω πολύ καλά ότι σας διακρίνει».
Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ