2013-07-30 10:37:34
Φωτογραφία για Συμβουλές ομορφιάς που δεν κοστίζουν ακριβά
Απλά τρικ περιποίησης για να περιορίσετε το κόστος καλλωπισμού

Παρά τις οικονομικές δυσκολίες, οι περισσότερες γυναίκες ξοδεύουν ορισμένα χρήματα για την περιποίηση και τον καλλωπισμό τους.

Διαβάστε πώς μπορείτε με έξυπνο τρόπο να κάνετε τις απαραίτητες κινήσεις για να μην ξοδέψετε ευρώ παραπάνω από αυτά, που διαθέτετε - Χρησιμοποιείστε μια παλιά μάσκαρα, που θα έχετε καθαρίσει πολύ καλά το βουρτσάκι της, για να διαχωρίζετε τις βλεφαρίδες, αν αυτές κολλάνε μεταξύ τους.

- Αντί για κρέμα ματιών, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε μια φέτα από πατάτα ή αγγούρι και να καλύψετε τα κουρασμένε μάτια σας. Μετά από 15 λεπτά θα έχει φύγει οποιαδήποτε μορφή κούρασης, αλλά και οι μαύροι κύκλοι.

- Θέλετε να λάμπει το κραγιόν σας; Αναμείξτε το κραγιόν με λίγο βαζελίνη.

- Για να μπορείτε να αναδείξετε τα χείλη σας, χρησιμοποιήστε λίγη χρυσή σκιά, στο κάτω χείλος. Θα προσθέσει περισσότερο όγκο, που πιθανόν να έχετε ανάγκη.

- Αν θέλετε να καταπολεμήσετε τη λιπαρότητα στο δέρμα σας, τότε πάρτε λίγη βρώμη και προσθέστε χυμό λεμονιού και λίγο γάλα. Ανακατέψετε καλά και απλώστε για 15 λεπτά και μετά ξεπλύνετε με νερό.

- Τέλος για την απολέπιση του σώματος χρησιμοποιήστε αμυγδαλέλαιο με λίγη ζάχαρη. Απλώστε και κάντε μασάζ στα σημεία, στα οποία έχετε ξήρανση του δέρματος.

Με τις παραπάνω συμβουλές μπορείτε να αντιμετωπίσετε την κρίση, οικονομικά και μάλιστα με πολύ καλά αποτελέσματα.

Πηγή: fe-mail.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
S.O.S. Νερό στην Αρίσβη Λέσβου
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
S.O.S. Νερό στην Αρίσβη Λέσβου
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ