2013-07-30 10:48:56
Φωτογραφία για Δείτε τη μία και μοναδική φορά που η Tζένη Καρέζη έγινε ξανθιά!
Στη συνείδησή μας, αλλά και στη ιστορία του ελληνικού κινηματογράφου, έμεινε ως η διασημότερη μελαχρινή που πέρασε από τη μεγάλη οθόνη. Όμορφη, φινετσάτη με «υπέροχα γκριζοπράσινα μάτια και γαλλικό προφίλ» όπως έγραφε ο Τύπος της εποχής, ήταν ταυτόχρονα το σύμβολο των πιο σοφιστικέ νέων της εποχής. Σε αντίθεση με την καριερίστα Αλίκη, η Τζένη Καρέζη έμοιαζε να ενδιαφέρεται και για την έντονη ζωή, εκτός από τις ταινίες. Έβγαινε, διασκέδαζε, χόρευε, ξενυχτούσε, ήταν η χαρά της ζωής.

Η εθνική μας μελαχρινή -όπως την είχαν βαφτίσει κάποιοι- δεν ήταν και τόσο μελαχρινή τελικά. Η διάσημη ηθοποιός γεννήθηκε ξανθιά, αλλά στο μεγαλύτερο μέρος της ζωής της έβαφε τα μαλλιά της σκούρα.

Όταν στις αρχές της δεκαετίας του 60 αποφάσισε να ανεβάσει στο θέατρο την παράσταση «Ένα κουτό κορίτσι» ο ρόλος ήθελε την πρωταγωνίστρια ξανθιά. Έτσι, για μια μοναδική φορά στη ζωή της, η Τζένη γίνεται κατάξανθη. Η φωτογραφία από την προσωπική της συλλογή, αποδεικνύει αυτό που έλεγαν όλοι εκείνη την εποχή. Ότι ήταν υπέροχη και πανέμορφη και ως ξανθιά.

Πηγή: Joytv
xespao
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
Από που βγήκε η φράση...
ΕΠΟΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
Από που βγήκε η φράση...
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ