2013-07-30 18:00:47
Φωτογραφία για Εκτός από την Ουγγαρία η Εθνική Πόλο Ανδρών
Η εθνική ανδρών υποτάχθηκε στη μεγάλη Ουγγαρία! Η Ελλάδα δεν έχει καταφέρει ποτέ να νικήσει τους "Μαγυάρους" σε μεγάλη διοργάνωση και η βαριά παράδοση υπερίσχυσε και στην προημιτελική φάση του παγκοσμίου πρωταθλήματος της Βαρκελώνης.

Η ομάδα του Σάκη Κεχαγιά γνώρισε την ήττα με 9-3 από τους Ούγγρους και θα διεκδικήσει την 5η θέση στους αγώνες κατάταξης. Αντίθετα, οι Ούγγροι που έχασαν δύο φορές από τους Έλληνες σε φιλικά προετοιμασίας έγιναν η πρώτη ομάδα στα ημιτελικά.

Οι διεθνείς κατάφεραν να κρατήσουν μακριά από το γκολ τους Ούγγρους στο πρώτο ημίχρονο, όμως είχαν μεγάλη δυσκολία στο να παραβιάσουν την ουγγρική εστία εξαιτίας της κυρίαρχης παρουσίας του Ούγγρου τερματοφύλακα Βίκτορ Νάγκι.

Στο τρίτο οκτάλεπτο οι Ούγγροι άνοιξαν τη διαφορά στα τρία γκολ και δεν ξανακοίταξαν πίσω. Η ελληνική ομάδα είχε 3/27 επιτυχημένες προσπάθειες για γκολ και μόλις 2/11 στον παίκτη παραπάνω.

Για τις θέσεις 5-8 η Εθνική μας παίζει με τον ηττημένο του ζευγαριού Κροατία-Αυστραλία (που ακολουθεί) την Πέμπτη (1/8, 16.30).

Τα οκτάλεπτα: 1-2, 1-1, 1-2, 0-4

Τα γκολ των δύο ομάδων σημείωσαν οι:

ΕΛΛΑΔΑ (Σ.Κεχαγιάς): Μυλωνάκης 1, Φουντούλης 1, Βλαχόπουλος 1

ΟΥΓΓΑΡΙΑ (Τ.Μπένεντεκ): Χοζνιάνσκι 2, Μπέντο 2, Ντέκερ 1, Βάμος 1, Βάργκα 1, Μάνταρας 1

Πηγή:sport24.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
Στη Λίβερπουλ ο Παπαδόπουλος
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
Στη Λίβερπουλ ο Παπαδόπουλος
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ