2013-07-30 17:59:53
Φωτογραφία για Δανεικός στον Παναθηναϊκό ο Αμπείντ
Σε συμφωνία με την Νιουκάστλ για τον δανεισμό του διεθνή Αλγερινού μέσου της Νιουκάστλ Μεχτί Αμπείντ ήρθε ο Παναθηναϊκός. Στην Ελλάδα ήδη ο ποδοσφαιριστής που θα κάνει την πρώτη του προπόνηση την Τρίτη το απόγευμα.

Ημέρα ανακοινώσεων και υπογραφών η Τρίτη (30/7) για τον Παναθηναϊκό με τους πράσινους να κάνουν γνωστό ότι ήρθαν σε συμφωνία με τον 21χρονο Αλγερινό που έχει γεννηθεί στην Γαλλία Μεχτί Αμπείντ που ανήκει στην Νιουκάστλ.

Ο γεννημένος στις 6 Αυγούστου του 1992 αγωνίζεται ως μέσος και ανήκει στην Νιουκάστλ από το καλοκαίρι του 2011 όταν πήρε μεταγραφή από την Λάνς στην οποία έπαιζε από το 2003.

O παίκτης έχει έρθει στην Ελλάδα από την Δευτέρα το απόγευμα, κάτω από απόλυτη μυστικότητα, και αναμένεται σε λίγη ώρα να κάνει την πρώτη του προπόνηση με τον Παναθηναϊκό.

Οι δυο πλευρές τα βρήκαν σε όλα και το Τριφύλλι ανακοίνωσε τον ποδοσφαιριστή με μια λιτή ανακοίνωση η οποία έλεγε: "Η ΠΑΕ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ανακοινώνει ότι ήρθε σε συμφωνία με την Newcastle United για τον μονοετή δανεισμό του διεθνούς Αλγερινού ποδοσφαιριστή Mehdi Abeid".

Πηγή:sport24.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
Συνεχίζει στην Βέροια ο Λόπεθ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
Συνεχίζει στην Βέροια ο Λόπεθ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ