2013-07-30 17:58:04
Φωτογραφία για Αποθεώθηκε από τους θεατές ο Θανάσης Παπακωνσταντίνου
Αποθεώθηκε από τους θεατές ο Θανάσης Παπακωνσταντίνου στη συναυλία που έδωσε στο Αμαλίειο θέατρο, στ πλαίσιο του Πολιτιστικού Φεστιβάλ Δήμου Αμαρουσίου Μία μαγευτική βραδιά με τραγούδια από όλη τη δισκογραφική πορεία του Θανάση Παπακωνσταντίνου, απόλαυσαν οι εκατοντάδες θεατές που παρακολούθησαν τη συναυλία του στο Αμαλίειο θέατρο, στο πλαίσιο του Πολιτιστικού Φεστιβάλ Δήμου Αμαρουσίου.

Η συναυλία, με ήχους και νότες από την «Αγία Νοσταλγία» του 1993 έως και τις «Μαγγανείες» του σήμερα, απέσπασε το θερμό χειροκρότημα του κοινού, που σιγοτραγούδησε με τον αγαπημένο καλλιτέχνη τραγούδια που συνεπαίρνουν το μυαλό και την καρδιά.

Το ανανεωμένο τρίωρο μουσικό πρόγραμμα του Θανάση Παπακωνσταντίνου παρακολούθησε ο Αντιδήμαρχος Πολιτισμού και Αθλητισμού κος Νικόλαος Πέππας που επιβράβευσε την εξαιρετική εμφάνιση του καλλιτέχνη και των συνεργατών του με το θερμό χειροκρότημά του.

Το Πολιτιστικό Φεστιβάλ του Δήμου Αμαρουσίου διοργανώνεται με μηδενικό κόστος για τους δημότες και κατοίκους της πόλης, χάρη σε συνεργασίες που εξασφάλισε ο Δήμος χωρίς να καταβάλει ούτε ένα ευρώ. Παράλληλα, μέσα από τις ειδικές τιμές των εισιτηρίων και την πρόνοια για τις ειδικές κατηγορίες πληθυσμού είναι προσιτό σε όλους τους συμπολίτες ανεξαρτήτου οικονομικής ευχέρειας.

Το Πολιτιστικό Φεστιβάλ συνεχίζεται με θεατρικές παραστάσεις και μουσικές εκδηλώσεις το μήνα Σεπτέμβριο,στο Αμαλίειο θέατρο.
 
Tromaktiko
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ