2013-07-30 19:03:03
Φωτογραφία για Ανάπαυλα 17 ημερών στο Αρχαίο Ρωμαικό Ωδείο της Πάτρας
Για 17 ολόκληρες μέρες, από τις 2 έως και τις 18 Αυγούστου 2013, το Αρχαίο Ρωμαικό Ωδείο της Πάτρας θα...κάνει διακοπές καθώς δεν έχει προγραμματιστεί να παρουσιαστεί εκεί καμία εκδήλωση.

Η τελευταία εκδήλωση για αυτό το διάστημα θα είναι η συναυλία του πιανίστα και συνθέτη Θοδωρή Οικονόμου αυτήν την Πέμπτη 1η Αυγούστου στις 21.30 στο πλαίσιο του Διεθνούς Φεστιβάλ Πάτρας. Στη συναυλία αυτή, στο 1ο μέρος θα παρουσιαστεί η εξαιρετική μουσική του Θοδωρή Οικονόμου για την παράσταση "Οδύσσεια" του Μπομπ Γουίλσον που είχε ανέβει τον περασμένο χειμώνα στο Εθνικό θέατρο.

Αφηγητής στη συναυλία θα είναι ο γνωστός ηθοποιός Άκης Σακελλαρίου που έπαιζε στην εντυπωσιακή αυτή και ακριβή παράσταση που μετά στο Μιλάνο όπου ήδη παίχθηκε, αναμένεται τώρα να ταξιδέψει τον προσεχή χειμώνα και στη Μόσχα καθώς και στο Λονδίνο.

Το Αρχαίο Ωδείο της Πάτρας θα ξαναφιλοξενήσει εκδήλωση στις 19 και 20 Αυγούστου 2013. Τις ημερομηνίες αυτές ξεκινά το 32ο Φεστιβάλ Πάτρας - Θεσμός Αρχαίου Δράματος του ΟΚΠΕ με την παράσταση του ΔΗΠΕΘΕ Κοζάνης, "Αγαμέμνων" σε σκηνοθεσία Νικαίτης Κοντούρη με τους Μηνά Χατζησάββα και Καριοφυλλιά Καραμπέτη.

Πηγή: Thebest
xespao
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ