2013-07-30 19:20:55
Φωτογραφία για Σε εξέλιξη μεγάλη επιχείρηση της Αντιτρομοκρατικής
Σε εξέλιξη βρίσκεται μεγάλη επιχείρηση της Αντιτρομοκρατικής στην Αθήνα, στη Θεσσαλονίκη και την Κόρινθο, μετά τον εντοπισμό, στη Χίο, φουσκωτού σκάφους που μετέφερε οπλισμό και εκρηκτικά. Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, μέχρι στιγμής έχουν προσαχθεί πάνω από... 10 άτομα, των οποίων η εμπλοκή στην υπόθεση εξετάζεται.

Υπενθυμίζεται ότι ήδη έχουν συλληφθεί οι τέσσερις επιβαίνοντες στο φουσκωτό και συγκεκριμένα, δύο Έλληνες και δύο Τούρκοι.

Στο ταχύπλοο σκάφος βρέθηκαν δύο αντιαρματικοί όλμοι, τέσσερις χειροβομβίδες, δύο πιστόλια, σφαίρες και μεγάλος αριθμός έτοιμων εκρηκτικών μηχανισμών.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο ένας από τους Έλληνες, 22 ετών, σπουδαστής στην Σχολή του Εμπορικού Ναυτικού στον Ασπρόπυργο, δήλωσε ότι προσελήφθη με αμοιβή 500 ευρώ για να οδηγήσει το φουσκωτό στην Τουρκία και ότι δεν ήξερε τι μετέφερε.

Κατά τις ίδιες πληροφορίες, το μεγαλύτερο ενδιαφέρον των αξιωματικών της Αντιτρομοκρατικής συγκεντρώνουν οι δύο Τούρκοι , οι οποίοι είναι γνωστοί στις αρχές για ένοπλη δράση στη χώρα τους, αλλά και ο ένας έλληνας συνεργάτης τους.

Εκτιμάται ότι ο οπλισμός και τα εκρηκτικά προορίζονταν για ενέργειες που είχαν σχεδιαστεί να γίνουν στην Τουρκία. Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ