2013-07-30 20:22:05
Φωτογραφία για Φθιώτιδα: Πνίγηκε ηλικιωμένος το πρωί στα Καμένα Βούρλα
Ακόμη ένας θάνατος σε παραλία της Φθιώτιδας μετά το προχθεσινό τραγικό συμβάν στον Άγιο Κωνσταντίνο, που ένας 46χρονος άφησε την τελευταία του πνοή, στην παραλία Ο άτυχος 78χρονος, από το Μεγαπλάτανο Αταλάντης, πήγε σύμφωνα με το LamiaReport, όπως κάθε πρωί στην παραλία των Καμένων Βούρλων για μπάνιο.

Δυστυχώς στις 9:10΄ το πρωί εντοπίστηκε από λουόμενους να επιπλέει χωρίς να έχει τις αισθήσεις του.

Αμέσως έτρεξαν και τον έβγαλαν στη στεριά για να του προσφέρουν τις πρώτες βοήθειες, αλλά ήταν ήδη αργά.

Ο άτυχος 78χρονος διακομίσθηκε στο Κ.Υ. της περιοχής, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του.

Προανάκριση για το συμβάν διενεργεί ο Λιμενικός Σταθμός του Αγίου Κωνσταντίνου.

.................................. Το περασμένο Σάββατο, είχαμε ακόμη ένα τραγικό συμβάν στην περιοχή του Αγίου Κωνσταντίνου.

Ένας 46χρονος, ο οποίος είχε πάει στην παραλία του Αγ. Κωνσταντίνου για μπάνιο και όχι για ψαροτούφεκο όπως γράφτηκε από κάποιους, βγήκε από τη θάλασσα αισθανόμενος αδιαθεσία και άρχισε να καλεί σε βοήθεια άλλους λουόμενους που ήταν σε κοντινή απόσταση.


Οι άνθρωποι έτρεξαν να τον βοηθήσουν και όταν διαπίστωσαν ότι δεν μπορούσε να αναπνεύσει κάλεσαν αμέσως το ΕΚΑΒ, ενώ ταυτόχρονα προσπάθησαν να του προσφέρουν τις πρώτες βοήθειες.

Δυστυχώς ο άτυχος 46χρονος, ο οποίος φιλοξενούταν στον Άγιο Κωνσταντίνο από συγγενικά του πρόσωπα, άφησε την τελευταία του πνοή στο δρόμο προς το νοσοκομείο.

lamiareport.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ