2013-07-30 20:57:06
Φωτογραφία για Πάτρα: Θλίψη στoν Απόλλωνα – «Έφυγε» ο παλαίμαχος αθλητής Ανδρέας Λαμπρόπουλος
Η Διοίκηση του Απόλλωνα Πάτρας με ανακοίνωσή της εκφράζει τη βαθύτατη θλίψη της για την απώλεια του βετεράνου αθλητή του Συλλόγου, Ανδρέα Λαμπρόπουλου. Η μελανόλευκη οικογένεια θρηνεί έναν σημαντικό αθλητή και έναν εξαιρετικό άνθρωπο. Στην ανακοίνωση αναφέρονται τα εξής:

«Ο Ανδρέας Λαμπρόπουλος έτρεφε ανιδιοτελή αγάπη για τον Απόλλωνα Πάτρας, και δεν είναι υπερβολικός ο ισχυρισμός ότι ο Σύλλογος αποτελούσε ένα μεγάλο κομμάτι της ζωής του.

Ξεκίνησε από την παιδική ομάδα του Απόλλωνα Πάτρας, και στη συνέχεια στελέχωσε την εφηβική ομάδα, με την οποία κατέκτησε το εθνικό πρωτάθλημα το 1968. Ήταν βασικό μέλος της ανδρικής ομάδας του Συλλόγου που ανέβασε τον Απόλλωνα Πάτρας στη Α’ κατηγορία, για πρώτη φορά στην ιστορία του, την περίοδο 1970-1971. Αγωνιζόταν στη θέση του σέντερ.

Εκτός από αξιόπιστος αθλητής, ήταν και ένας αξιόλογος άνθρωπος. Ξεχώρισε για το ήθος του. Ήταν πολύ αγαπητός στους συμπαίκτες του, και στήριζε τις προσπάθειές τους. Οι φίλοι και συναθλητές του τον θεωρούσαν αντικειμενικό κριτή, εντός και εκτός αγωνιστικών χώρων. Βοηθούσε τους νεώτερους αθλητές να προοδεύσουν, και δεν τους έβλεπε ανταγωνιστικά.


Αλλά και στα νεώτερα χρόνια, ήταν πάντοτε κοντά στον Απόλλωνα Πάτρας και στις διοικήσεις του Συλλόγου, για να βοηθήσει με την πολύτιμη εμπειρία του.

«Έχασα έναν καλό φίλο και παλιό συμπαίκτη» δήλωσε ο Πρόεδρος της ΚΑΕ Απόλλων Πάτρας, κ. Ανδρέας Μολφέτας, και εξέφρασε εκ μέρους της Διοίκησης τα θερμά συλλυπητήρια στους οικείους του Ανδρέα Λαμπρόπουλου.»
xespao
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ