2013-07-30 20:50:06
Φωτογραφία για Συλλήψεις στη Λεμεσό για υποθέσεις διαρρήξεων και κλοπών
Δύο άτομα που καταζητούνταν για υποθέσεις διαρρήξεων και κλοπών συνελήφθησαν τα ξημερώματα στη Λεμεσό, ύστερα από... συντονισμένη επιχείρηση της Αστυνομίας, στην οποία έλαβαν μέρος μέλη διαφόρων τμημάτων και υπηρεσιών της Αστυνομικής Διεύθυνσης Λεμεσού.

Όπως αναφέρεται σε αστυνομική ανακοίνωση, κατά τη διάρκεια της επιχείρησης, έγιναν αιφνιδιαστικοί έλεγχοι σε ύποπτα οχήματα και τέθηκαν υπό διακριτική παρακολούθηση διάφορά σημεία.

Γύρω στις 5.15 τα ξημερώματα και ενώ η επιχείρηση βρισκόταν σε εξέλιξη, ήχησε το σύστημα συναγερμού συγκεκριμένου καταστήματος, πώλησης ηλεκτρονικών υπολογιστών. Αμέσως ειδοποιήθηκαν περίπολα της Αστυνομίας, τα οποία εντόπισαν κοντά στο σημείο που βρίσκεται το κατάστημα, να κινείται με ιλιγγιώδη ταχύτητα ένα αυτοκίνητο τύπου τζιπ. 'Έγινε καταδίωξη του οχήματος το οποίο και στη συνέχεια εντοπίστηκε σταθμευμένο και κλειδωμένο σε ανοικτό χώρο.


Μετά τον εντοπισμό του οχήματος, άρχισαν περιπολίες και εντοπίστηκαν δύο άτομα, 30 και 33 χρόνων από τη Λεμεσό, οι οποίοι καταζητούνταν από την Αστυνομία για υποθέσεις διαρρήξεων και κλοπών.

Όπως αναφέρει η ανακοίνωση, κατά τη σύλληψη τους, προέβαλαν αντίσταση με αποτέλεσμα να χρησιμοποιηθεί η ανάλογη βία για την ακινητοποίηση τους. Δύο μέλη της Αστυνομίας τραυματίστηκαν και μεταφέρθηκαν στο Γενικό Νοσοκομείο Λεμεσού για εξετάσεις.

Οι δύο συλληφθέντες μεταφέρθηκαν στα γραφεία του ΤΑΕ Λεμεσού, όπου ανακρινόμενος προφορικά ο 30χρονος παραδέχθηκε τη διάρρηξη του καταστήματος πώλησης ηλεκτρονικών ειδών, ενώ σε σωματική έρευνα που του έγινε, στην κατοχή του ανευρέθηκε το κλειδί του τζιπ οχήματος, το οποίο είχε καταδιωχθεί νωρίτερα.

alithia.com.cy
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ