2013-07-30 22:14:05
Φωτογραφία για ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΑΓΓΛΙΑ ΔΙΑΦΗΜΙΖΕΤΑΙ ΤΟ ΦΙΛΙΚΟ ΤΗΣ ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ ΜΕ ΤΟ ΘΡΥΛΟ!
Σε ολόκληρη την Αγγλία διαφημίζεται το σπουδαίο φιλικό μεταξύ της Λίβερπουλ και του Ολυμπιακού, το οποίο θα πραγματοποιηθεί στις 3 Αυγούστου προς τιμήν του σπουδαίου αρχηγού των Άγγλων, Στίβεν Τζέραρντ.

Σπουδαία τιμή αποτελεί για τον Ολυμπιακό το γεγονός πως η Λίβερπουλ και ο Στίβεν Τζέραρντ τον επέλεξαν για το φιλικό παιχνίδι στο "Άνφιλντ", όπου θα τιμηθεί ο εμβληματικός αρχηγός των "κόκκινων" με τα έσοδα να πηγαίνουν στο φιλανθρωπικό ίδρυμα (Steven Gerrard Foundation).

Η φιλική αναμέτρηση διαφημίζεται από τα μεγαλύτερα αθλητικά (και όχι μόνο) ΜΜΕ στη Μεγάλη Βρετανία, τα οποία τονίζουν πως η κορυφαία ελληνική ομάδα θα αγωνιστεί στο φιλικό παιχνίδι προς τιμήν ενός ποδοσφαιριστή-θρύλου για το αγγλικό ποδόσφαιρο, όπως είναι ο Στίβεν Τζέραρντ.

Στο Λίβερπουλ ανυπομονού για την αναμέτρηση, με τα εισιτήρια για το παιχνίδι να έχουν εξαντληθεί εδώ και αρκετό καιρό. Τα ΜΜΕ αναφέρουν το "δέσιμο" και τον αμοιβαίο σεβασμό που υπάρχει μεταξύ Λίβερπουλ και Ολυμπιακού, ενώ γίνεται λόγος και για τις εξαιρετικές σχέσεις που έχουν οι οπαδοί των δυο ομάδων.

Το κλίμα στην αναμέτρηση θα είναι γιορτινό, με τους ανθρώπους της Λίβερπουλ να ετοιμάζουν και... εκπλήξεις για αυτή την ξεχωριστή και ιδιαίτερη φιλική αναμέτρηση, έχοντας ως κεντρικό πρόσωπο τον τιμώμενο Στίβεν Τζέραρντ.
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ