2013-07-30 23:22:04
Φωτογραφία για Σε πλήρη... εγκατάλειψη το κολυμβητήριο Μυτιλήνης
Το πάλαι ποτέ κολυμβητήριο-κόσμημα της πόλης, όπου τοπικές ομάδες έζησαν μεγάλες δόξες και εκατοντάδες παιδιά αθλούνταν καθημερινά, έχει μετατραπεί σε σκουπιδότοπο.

Όπως θα δείτε και στις αποκλειστικές φωτογραφίες που εξασφάλισε το LesvosPost.com από το radiolesvosnews.gr, σπασμένα τζάμια, σκουπίδια, πλακάκια διαλυμένα και πεταμένα, τουαλέτες που θυμίζουν χωματερή, αποδυτήρια παρατημένα φθορές και καταστροφές εντός και εκτός του κολυμβητηρίου συνθέτουν το αποκαρδιωτικό πάζλ της ανυπολόγιστης καταστροφής του Κολυμβητηρίου, το οποίο έχει εγκαταλειφθεί πλήρως.. Όλα αυτά Βρίσκονται εκεί για να θυμίζουν με τον πλέον απογοητευτικό τρόπο, τις κατά καιρούς υποσχέσεις των πολιτικών μας, που τις πήρε το θαλασσινό αεράκι που πνέει στην περιοχή.

Την ίδια ώρα ακούμε βαρύγδουπες δηλώσεις για στήριξη του μαζικού αθλητισμού. Πού; Σε ποια χώρα; Σε ποια πόλη; Σίγουρα πάντως όχι στην Μυτιλήνη!

Υ.Γ. Αφού δεν έχετε τη διάθεση να το ξαναφτιάξετε αυτό το ρημάδι το κολυμβητήριο, σας πέρασε ποτέ η ιδέα τουλάχιστον να το γκρεμίσετε εντελώς και να καθαρίσετε το χώρο, έτσι για να μην υποχρεώνονται οι συμπολίτες να βλέπουν αυτό το χάλι;

Δείτε τις αποκλειστικές φωτογραφίες του radiolesvosnews.gr

lesvospost.com
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ