2013-07-31 08:35:05
Φωτογραφία για Η δήλωση για τον Οικονομόπουλο & οι επαγγελματικές δυσκολίες
Η Βίκυ Κάβουρα μίλησε στο περιοδικό TV BOX για το άδοξο τέλος της σειράς «Το Αμάρτημα Της Μητρός Μου», τους συντρόφους που της έχουν χρεώσει κατά καιρούς, αλλά και τον έρωτά της με τον Νίκο Οικονομόπουλο.

Για το κόψιμο της σειράς «Το Αμάρτημα Της Μητρός Μου» στην οποία πρωταγωνιστούσε: «Απογοητεύτηκα. Αγαπώ τη δουλειά μου, αλλά υπάρχει και θέμα επιβίωσης. Δεν είναι σωστό να δουλεύω εικοσιτετράωρα και να μην πληρώνομαι. Εκείνο το διάστημα πραγματικά ένιωσα την κρίση στο πετσί μου. Ήμουν στη φάση να μετακομίσω μόνη μου σε δικό μου σπίτι, όταν αποφασίσαμε να μη συνεχίσουμε απλήρωτοι τα γυρίσματα. Όμως έχουμε δικαιωθεί στο δικαστήριο και περιμένουμε».

Σχετικά με το «κατέβασμα» της παράστασης στο FIX με τη συμμετοχή του Νίκου Μακρόπουλου, μετά από ελάχιστο αριθμό παραστάσεων: «Θεωρώ ότι μάλλον η κρίση φταίει για όλα. Όμως η ζωή είναι σαν το κύμα. Μια μέσα, μια έξω. Κάνει κύκλους. Έρχεται κάτι πολύ καλό, μετά κάτι δύσκολο και μετά ξανά κάτι όμορφο. Και ήρθε και σε μένα! Έχω κλείσει για τον Δεκέμβριο να παίξω σε μια σπουδαία κωμωδία που υπογράφει ο Μάνος Ψιστάκης και σκηνοθετεί ο Αλέξανδρος Ρήγας στο θέατρο Αθηνά. Περιμένω πώς και πώς να ξεκινήσουν οι πρόβες, αλλά τίτλο δεν σας λέω, γιατί δεν έχει καταλήξει ακόμα ο συγγραφέας».


Οι οικονομικές δυσκολίες και ο τρόπος που τις αντιμετώπισε: «Παραδίδω personal μαθήματα pilates και τρώω από τα έτοιμα, όσο ακόμα έχω! Αν και δεν είμαι καθηγήτρια, μου αρέσει να ασχολούμαι με το σώμα μου. Ως ηθοποιός, θέλω να διαβάζω και να κάνω πράγματα, για να γίνω ακόμα καλύτερη στο επάγγελμά μου».

Οι σχέσεις που της χρέωσαν:

Κωνσταντινος Σκορδάλης: «Δεν είμαστε καν φίλοι. Απλοί γνωστοί είμαστε, που βρεθήκαμε μια βραδιά σε μια κοινή έξοδο. Με στεναχώρησαν πολύ εκείνα τα δημοσιεύματα και από τότε δεν βγήκαμε ξανά σε παρέα για να μη φουντώσει πάλι αυτή η ιστορία»

Ορέστης Τζιόβας: «Ήμασταν απλώς συμπρωταγωνιστές»

Μάνος Ιωάννου: «Βρεθήκαμε σε ενα τραπέζι, σε κοινή παρέα, έπειτα από μια παράσταση και αυτό ήταν όλο. Μου χρεώνουν τόσες πολλές σχέσεις...»

Ο έρωτας με τον Νίκο Οικονομόπουλο: «Δεν θα ήθελα να μιλήσω για αυτό [...] Πραγματικά δεν θα ήθελα να σχολιάσω κάτι» Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ