2013-07-31 09:23:05
Φωτογραφία για «ΓΚΑΖΙΑ» ΜΙΤΣΕΛ ΣΤΟΥΣ ΠΑΙΚΤΕΣ ΤΟΥ...
Αρκετή ένταση είχε η χθεσινή προπόνηση του Ολυμπιακού, με τον Μίτσελ να φωνάζει διαρκώς στους παίκτες κατά τη διάρκεια των ασκήσεων. Ήθελε να δει την ενέργεια, το πάθος και τον εγωισμό τους.

Ο Ισπανός τεχνικός «γκάζωνε» τους ποδοσφαιριστές του να βγάζουν σωστά τις ασκήσεις, θέλοντας να αποδώσουν τα μέγιστα.

Συγκεκριμένα, ο 50χρονος προπονητής που πήρε πάνω την αμυντική λειτουργία (χωρίστηκαν οι παίκτες σε αμυντικογενείς και επιθετικογενείς) και ο Βίκτορ την επίθεση.

Σκοπός της άσκησης ήταν να βγαίνουν γρήγορα από την άμυνά τους όταν απομακρύνουν την μπάλα και να επιστρέφουν σε αυτή μέσα σε δύο, το πολύ τρία δευτερόλεπτα!

«Πάμε, πάμε… Πιο γρήγορα… Δεν είναι προπόνηση αυτό. Είναι παιχνίδι. Θέλω έτσι να το βλέπετε. Είναι κανονικό παιχνίδι», τους φώναζε και συνέχιζε, λέγοντας: «Θέλω ενέργεια. Ενέργεια, ενέργεια. Να βλέπω προσπάθεια. Πάμε…».

Ο Μίτσελ δεν σταμάτησε λεπτό στη χθεσινή πρωινή προπόνηση να ανεβάζει την ένταση με τις φωνές του! Η βαριά ήττα από τη Χόφενχαϊμ λειτούργησε ευεργετικά στην ομάδα και ο Ισπανός επιθυμεί να βελτιώσει τα σημεία που είδε πως υπάρχει πρόβλημα.


«Πάμε, πάμε… Πιο γρήγορα… Δεν είναι προπόνηση αυτό. Είναι παιχνίδι. Έτσι θέλω να το βλέπετε. Είναι κανονικό παιχνίδι... Θέλω ενεργεία. Να βλέπω προσπάθεια. Πάμε...», ήταν μεταξύ άλλων οι ατάκες του Μίτσελ προς τους παίκτες του.

Από την πλευρά του, ο Βίκτορ είπε στη δική του ομάδα: «Είναι πολύ σημαντικό να μιλάτε μεταξύ σας μέσα στο παιχνίδι. Οχι να κάνετε παρατηρήσεις. Να μιλάτε», τους έλεγε και κάθε φορά που δεν σκόραραν οι παίκτες, φώναζε: «Θέλω γκολ. Γκολ συνέχεια. Είναι κανονικό ματς, δεν είναι προπόνηση»!
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ