2013-07-31 09:52:13
Φωτογραφία για ΑΝΑΚΟΙΝΩΝΕΙ ΛΟΤΖΕΣΚΙ... ΕΛΠΙΖΕΙ ΓΙΑ ΠΑΠΑΠΕΤΡΟΥ Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
Τα τυπικά απομένουν για την απόκτηση του Ματ Λοτζέσκι από τον Ολυμπιακό, που έχει βάσιμες ελπίδες απόκτησης και του Γιάννη Παπαπέτρου.

Πιθανότατα μέσα στη μέρα να ανακοινωθεί η απόκτηση του Ματ Λοτζέσκι από τον Ολυμπιακό. Η συμφωνία με τον 28χρονο φόργουορντ φαίνεται πως είναι δεδομένη και το ίδιο ισχύει και με την Οστάνδη, που θα εισπράξει περίπου 150.000 ευρώ για να τον αποδεσμεύσει. Ο Αμερικανός με βελγικό διαβατήριο αναμένεται να υπογράψει για δύο χρόνια στους πρωταθλητές Ευρώπης και θα κληθεί να καλύψει το κενό του Κώστα Παπανικολάου.

Από εκεί και πέρα, το θέμα του Γιάννη Παπαπέτρου δεν έχει κλείσει για τον Ολυμπιακό. Το αντίθετο μάλιστα… Ο 19χρονος φόργουορντ σκέφτεται σοβαρά την πρόταση των ερυθρόλευκων που του προσφέρουν μεγάλο σε διάρκεια συμβόλαιο και με χρήματα που δύσκολα μπορεί να αρνηθεί ένας παίκτης που δεν είναι επαγγελματίας.

Με τον διεθνή άσο, που φοιτά στο κολέγιο του Τέξας, έχει επικοινωνήσει και ο Γιώργος Μπαρτζώκας. Πέρα από ένα καλό συμβόλαιο, στο οποίο θα υπάρχει και... «παράθυρο» για το ΝΒΑ καθώς στόχος του νεαρού είναι η επιλογή στα ντραφτ, ο Ολυμπιακός φαίνεται πως προορίζει τον μικρό και για ενεργό ρόλο μέσα στην ομάδα, χωρίς να τον αντιμετωπίζει απλώς σαν μία επένδυση για το μέλλον.
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ