2013-07-31 13:46:58
Φωτογραφία για Δήμος Βάρης - Βούλας - Βουλιαγμένης... ή αλλιώς τα τρία βήτα. Παγωτατζίδικο vs ΑΜΕΑ = 1 - 0
Ο Γρηγορης Κασιδοκωστας ειχε φροντισει να υπαρχουν στην πλατεια της Βουλιαγμενης, αλλα και στην οδο Ορφεως 1, εξω απο το καταστημα "Waffle House" απο μια θεση σταθμευσης ΑΜΕΑ και τις περιφρουρουσε και τις προφυλασσε σχολαστικα ο ιδιος και η δημοτικη αστυνομια της περιοχης.

Ο Κασιδοκωστας δυστυχως δεν ειναι πια στη θεση του, και ετσι η νεα δημοτικη αρχη υπο τον δημαρχο Πανά, θεωρησε σωστο να καταργησει τη μια απο τις δυο θεσεις ΑΜΕΑ, αυτη εξω απ το καταστημα παγωτου και στη θεση της εγκατεστησε μια σειρα κολωνακια, μετατρεποντας το χωρο σε ενα καταπληκτικο χωρο σταθμευσης μοτοσυκλεττων και σκουτερς των πελατων του παγωτατζιδικου, γραφοντας στα παλια της τα παπουτσια τους αναπηρους χρηστες της ειδικης θεσης και εξυπηρετωντας τους ιδιοκτητες του καταστηματος, το οποιο διαμαρτυροταν οτι οι πελατες κανουν παραπονα για τη δημοτικη αστυνομια που κοβει κλησεις στους παρανομα παρκαρισμενους στη θεση ΑΜΕΑ.


Η καταργηση της θεσης ΑΜΕΑ σαφως και δε συνοδευτηκε απο την οριοθετηση μιας νεας, οποτε η ταλαιπωρια των χρηστων απο την ελλειψη της θεσης αυτης ειναι τεραστια, ειδικα τους καλοκαιρινους μηνες που η συρροη επισκεπτων στην περιοχη ειναι πολυ μεγαλη.

Δε νομιζω να υπαρχει προηγουμενο στα ιστορικα καποιου δημου, ωπου προτεραιοτητα εχει ενα καταστημα παρα ανθρωποι που εχουν κινητικα προβληματα.

Και αν το δουμε με βαση το εβραϊκό ρητο "ψαξε να δεις ποιος ωφεληθηκε" τοτε η υποθεση αυτη βγαζει ματι.

Εγιναν πολλες προσπαθειες επικοινωνιας με τον κο Πανα, ο οποιος ειναι αφαντος και κρυβεται πισω απο την ιδιαιτερα του και δικαιολογιες του τυπου "θα οριοθετησουμε μια νεα θεση" και λοιπες βλαχοδημαρχίστηκες ντεμοντέ μπουρδες.

Πρωτα βαζεις μια νεα θεση ΑΜΕΑ και μετα καταργεις μια αλλη λεει η κοινη λογικη.

Ο Κασιδοκωστας δε θα επετρεπε ποτε και σε κανενα να κανει μια τοσο αισχρη και απανθρωπη κινηση.

Απλα ΝΤΡΟΠΗ σε οποιον γελοιο σκεφτηκε, πιεσε και υλοποιησε αυτο το αισχος.

Αναγνώστης Tromaktiko
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ