2013-07-31 14:56:49
Φωτογραφία για Είχε κάνει τον Άκη… θεό της και τώρα βλαστημάει - «Κύριε πρόεδρε έσφαλα και το…  ξέρω αλλά με ξεγέλασε ο Τσοχατζόπουλος»
«Κύριε πρόεδρε έσφαλα και το… ξέρω αλλά με ξεγέλασε ο Τσοχατζόπουλος».

Αυτό είναι το «ζουμί» θα λέγαμε της απολογίας της λογίστριας του πρώην υπουργού, Ευφροσύνη Λαμπροπούλου στην υπόθεση με τις μίζες από τα εξοπλιστικά και το ξέπλυμα μαύρου χρήματος μέσω offshore εταιριών .

Το δράμα της λογίστριας, σύμφωνα με τα λεγόμενα της…. ξεκινά το 2004. «Ο Νίκος Ζήγρας το 2004 πια μου είπε ότι το ακίνητο της Διονυσίου Αρεοπαγίτου ήταν του Υπουργού. Και από τότε αρχίζουν τα σφάλματα μου, τα χοντρά. Έψαχναν να βρουν έναν κάτοικο του εξωτερικού για να καλυφθεί το θέμα του πραγματικού ιδιοκτήτη», είπε η κ. Λαμπροπούλου, συμπληρώνοντας πως μέχρι τότε δεν είχε υποπέσει κάτι αντίστοιχο στην αντίληψη της καθώς είχε μόνο ενασχόληση με φορολογικά θέματα.

Το 2007 η κ.Λαμπροπούλου μαθαίνει πως το επίδικο ακίνητο είναι του «παντοδύναμου» Άκη Τσοχατζόπουλου, όπως η ίδια τον χαρακτηρίζει.


Ακολουθεί ένας χαρακτηριστικός διάλογος της κατηγορουμένης με τον πρόεδρο του δικαστηρίου Χρ Κατσιάνη:

Πρόεδρος: Αναλαμβάνετε εσείς το τίμημα, άλλα δεν κάνατε τίποτα σε ανύποπτο χρόνο. Τι σας απέτρεψε;

Κατηγορούμενη: Είχα δέος γι' αυτόν τον άνθρωπο που ήταν παντοδύναμος. Εξάλλου και εγώ συνέχισα το παράνομο. Το σύστημα ήταν με έναν δικό μου άνθρωπο από το εξωτερικό ως ιδιοκτήτη εμπλέκοντας στην υπόθεση τον κουμπάρο μου Νίκο Γεωργουλάκη, ο οποίος μου είχε ατέλειωτη εμπιστοσύνη.

Επίσης η κατηγορούμενη κάνοντας τον δικό της απολογισμό για το τι έχει γίνει στην υπόθεση, εξαπέλυσε ευθείες βολές κατά του πρώην υπουργού, λέγοντας χαρακτηριστικά ότι «μέσω του Ζήγρα με ξεγέλασε ο Τσοχατζόπουλος.
star.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ