2013-07-31 18:27:07
Φωτογραφία για «ΚΑΜΙΑ ΠΡΟΤΑΣΗ ΓΙΑ Κ. ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟ»
Επιβεβαιώθηκε και από επίσημα χείλη, πλέον, πως δεν έχει φτάσει καμία πρόταση στα γραφεία της Σάλκε για τον Κυριάκο Παπαδόπουλο, όπως αναφέρει σε δημοσίευμά του το "england365.gr".

Η πρόθεση από πλευράς Λίβερπουλ υπάρχει, αλλά αυτό που δεν υπάρχει, είναι επίσημη πρόταση προς τη Σάλκε.

Ο Κυριάκος Παπαδόπουλος είναι παίκτης που θέλει να δει στα κόκκινα ο Μπρένταν Ρότζερς, αλλά ακόμα δεν έχει κάνει την κίνησή του. Φέρεται να σκέφτεται το ενδεχόμενο να αποκτήσει τον πρώην αμυντικό του Ολυμπιακού αρχικά με τη μορφή δανεισμού για να δει σε τι κατάσταση βρίσκεται έπειτα από την πολύμηνη απουσία του λόγω προβλήματος στο πόδι κι έπειτα να τον αγοράσει.

Στη Σάλκε, πάντως, επιβεβαίωσαν πως δεν έχει φτάσει καμία πρόταση στα γραφεία της ομάδας, ενώ, από τα χείλη του γενικού διευθυντή της ομάδας, Χορστ Χελντ, έγινε γνωστό πως ο 21χρονος άσος υπολογίζεται από τον προπονητή του: «Όλα είναι φήμες. Δεν υπάρχει τίποτα. Είμαστε χαρούμενοι για την επιστροφή του Κυριάκου σε κανονικό ρυθμό προπονήσεων και ο προπονητής της ομάδας, τον υπολογίζει για τη νέα σεζόν» είπε χαρακτηριστικά.


Παράλληλα, τόνισε πως η ρήτρα του Κυριάκου Παπαδόπουλου ανέρχεται στα 20 εκατ. ευρώ, πράγμα που μπορεί να οδηγήσει τη Λίβερπουλ ακόμα και στην απόσυρση του ενδιαφέροντός της, αν δεν ανεβάσει την προσφορά που φέρεται διατεθειμένη να καταθέσει.

Οι «κόκκινοι» ετοίμαζαν πρόταση που θα έφτανε - με το ζόρι - στα 14 εκατομμύρια, αλλά αυτό το ποσό δεν πρόκειται να ικανοποιήσει τους Γερμανούς…
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ