2013-08-01 02:18:05
Φωτογραφία για «Γαλάζιες» απαντήσεις στον Στουρνάρα
Νέος γύρος αντιπαράθεσης ξέσπασε μεταξύ του υπουργού Οικονομικών και της ΝΔ με αφορμή την δήλωση του Γ. Στουρνάρα ότι φοβάται «την κόπωση των βουλευτών».

Η εκπρόσωπος τύπου της ΝΔ Μισέλ Ασημακοπούλου μιλώντας στο ραδιόφωνο του ΣΚΑΙ δήλωσε «Οι βουλευτές αξίζουν τα εύσημα για την προσπάθεια που κάνουν και έχουν σταθεί στο ύψος των περιστάσεων σε όλες τις ψηφοφορίες».

Ο υπουργός Εσωτερικών Γ. Μιχελάκης σε συνέντευξη του στον ΑΝΤ1 σημείωσε «Όλοι οι βουλευτές έχουν συναίσθηση της ευθύνης τους και το έχουν αποδείξει αυτό το αίσθημα ψηφίζοντας σκληρές αποφάσεις. «Το ζήτημα το σημαντικό είναι η κόπωση της κοινωνίας. Πραγματικά ο κόσμος έχει κουραστεί γιατί βλέπει όλα αυτά τα χρόνια να γίνονται θυσίες οι οποίες δεν έχουν αντίκρισμα. Και γι’ αυτό πρέπει επιτέλους να αποφασίσουμε να πάρουμε αυτές τις αποφάσεις που πρέπει ώστε να αρχίσουν να έχουν αποτέλεσμα αυτές οι θυσίες», τόνισε χαρακτηριστικά ο Γιάννης Μιχελάκης.

Ιδιαιτέρως σκληρή ήταν η δήλωση της κοινοβουλευτική εκπροσώπου της ΝΔ στον Real.FM 97.8 «Εμείς δεν έχουμε κουραστεί, είμαστε μια χαρά. Μου έκανε εντύπωση η δήλωση του κ. Στουρνάρα. Κουραζόμαστε μόνο όταν γίνονται σαχλαμάρες» είπε η Σ. Βούλτεψη Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ