2013-08-01 02:46:09
Φωτογραφία για Ηλεία: Τα πέταξε μέσα στο κανάλι η γιαγιά τους, λέει ο πατέρας - Κλιμάκιο της ΕΜΑΚ στον Αλφειό για τον εντοπισμό των δυο παιδιών 4 και 7 ετών
Συνεχίζονται οι έρευνες για τον εντοπισμό των δύο αγοριών στο αρδευτικό κανάλι στο Κάτω Στρέφι. Στο σημείο σπεύδει και κλιμάκιο της 6ης ΕΜΑΚ, προκειμένου να συνδράμει στις έρευνες. Σύμφωνα με πληροφορίες του patrisnews.com, τα δύο αγόρια χάθηκαν όταν πήγαν στο σπίτι των παππούδων τους για να φέρουν φαγητό και νερό στους γονείς τους, οι οποίοι βρίσκονταν στα κτήματα που νοικιάζουν και καλλιεργούν στην περιοχή.

Η αναζήτηση των παιδιών από τους γονείς ξεκίνησε γύρω στις 3 το μεσημέρι, όταν διαπίστωσαν ότι αργούσαν να επιστρέψουν.

Κατά τη διάρκεια της αναζήτησης, εντόπισαν κοντά στο κανάλι το φαγητό (κρέας) που μετέφεραν τα παιδιά, αντιλαμβανόμενοι ότι πιθανότατα τα δύο ανήλικα παιδιά έπεσαν μέσα.

Οι έρευνες συνεχίζονται αμείωτες, παρόντων των απαρηγόρητων γονέων. Ωστόσο, ο πατέρας του παιδιού δίνει διάσταση εγκλημαυικής ενέργειας στην υπόθεση, ισχυριζόμενος -σύμφωνα με πληροφορίες- ότι τα παιδιά τα έσπρωξε στο κανάλι η γιαγιά τους (μητριά του πατέρα του)!
xespao
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ