2013-08-01 05:03:03
Φωτογραφία για Διδυμότειχο: Σκότωσε το μωρό της επειδή έκλαιγε - Το ξυλοκόπησε μέχρι θανάτου και έκανε την ανήξερη
Προθεσμία 24 ωρών για να απολογηθεί στον ανακριτή πήρε από τον Εισαγγελέα Ορεστιάδας η 21χρονη μητέρα από το Διδυμότειχο η οποία κατηγορείται ότι προκάλεσε επικίνδυνες σωματικές βλάβες στο μόλις 13 μηνών αγοράκι της, με συνέπεια αυτό να πεθάνει.

Όλα έγιναν στο σπίτι της οικογένειας στο Διδυμότειχο, το πρωί της περασμένης Δευτέρας (29-07-2013). Σύμφωνα με ανακοίνωση της αστυνομίας, η 21ος χρόνων μητέρα άρχισε να χτυπάει με πρωτοφανή αγριότητα το μόλις ενός έτους βρέφους της, επειδή αυτό δεν σταματούσε να κλαίει!

Το άτυχο μωρό έχασε τις αισθήσεις του και υπέκυψε στα τραύματά του. Η παιδοκτόνος το πήγε στο Γενικό Νοσοκομείο Διδυμοτείχου και έκανε την ανήξερη. Οι γιατροί όμως, που είδαν τα τραύματα του μωρού, ειδοποίησαν αστυνομικούς του τοπικού τμήματος Ασφάλειας ότι το αγοράκι είχε υποστεί κακοποίηση από την οποία επήλθε ο θάνατός του και η 21χρονη μητέρα συνελήφθη αμέσως.

Κατά τη διάρκεια της προανάκρισης, η παιδοκτόνος δεν ήταν σε θέση να εξηγήσει τι την έκανε να ξυλοκοπήσει τόσο βάναυσα τον ίδιο της το γιο. Αργότερα φέρεται να ομολόγησε ότι σκότωσε το παιδί της, επειδή έκλαιγε.

Η αστυνομία συνέλαβε την 21χρονη μητέρα μετά την ιατροδικαστική έρευνα και την νεκροτομή που έγινε στο νοσοκομείο, όπου αποδείχθηκε ότι ο θάνατος του βρέφους οφείλετο σε κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις. Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ