2013-08-01 10:07:29
Φωτογραφία για Α. Τσίπρας: «Μην τολμήσετε να βγάλετε στο σφυρί τα σπίτια των Ελλήνων»...!!!
"Μέσα στο καλοκαίρι αποφασίζουν επέκταση του χαρατσιού ως το 2016, απολύσεις εκπαιδευτικών, κλείσιμο νοσοκομείων, κατασχέσεις περιουσιακών στοιχείων για όσους χρωστάνε πάνω από 1000 ευρώ, 

δηλαδή για τη πλειοψηφία των ελλήνων". Αυτό είπε μεταξύ άλλων ο Αλέξης Τσίπρας κατά τη διάρκεια της ομιλίας του στην Ηγουμενίτσα προειδοποιώντας τη λαομίσητη και πολιτικά "τελειωμένη" κυβέρνηση Σαμαρά να μην τολμήσει να "βάλει χέρι" στην πρώτη κατοικία των Ελλήνων.

Το μήνυμα του προέδρου της αξιωματικής αντιπολίτευσης προς  στον πρωθυπουργό υπήρξε σαφές «να μην τολμήσει να βγάλει στο σφυρί την πρώτη κατοικία του Έλληνα εργαζόμενου». Σημείωσε ότι «όλο και περισσότεροι αντιλαμβάνονται πλέον ότι το μόνο πραγματικό δίλημμα που θα καθορίσει την πορεία αυτού του τόπου τα επόμενα χρόνια είναι: Μνημόνιο ή Δημοκρατία. Με άλλα λόγια: Μνημόνιο ή ΣΥΡΙΖΑ».

Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ δήλωσε ότι «εμείς δεν κάνουμε ούτε λεπτό διακοπές στη μάχη για να απαλλάξουμε τη χώρα και τις ζωές των ανθρώπων από τα μνημόνια και τα ανθρωποκτόνα μέτρα», υπογράμμισε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ που κάλεσε το λαό, και ειδικά τη νέα γενιά, να βάλουν τέλος στον κατήφορο της ασκούμενης πολιτικής. Την ατμόσφαιρά δονούσε το σύνθημα των νέων του ΣΥΡΙΖΑ «κανένα σπίτι στα χέρια τραπεζίτη».


Ο Αλέξης Τσίπρας κάλεσε τους νέους να μπουν μπροστά στη μάχη, πιάνοντας το νήμα από τις προηγούμενες γενιές, για να κτίσουν μια Ελλάδα της δημοκρατίας, της κοινωνικής αλληλεγγύης και της λαϊκής κυριαρχίας.

Όπως υπογράμμισε ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης «η χώρα δεν έχει άλλο χρόνο να περιμένει. Οδηγείται με φρενήρη ρυθμό στη καταστροφή. Τρέχουμε με ιλιγγιώδη ταχύτητα σε έναν δρόμο που οδηγεί στο γκρεμό. Το βλέπουν πια όλοι». Σημείωσε δε, αναφερόμενος και στις εκθέσεις που δημοσιοποιούνται ότι αυτό «το βλέπουν και οι εταίροι και οι δανειστές μας, αλλά δε τους νοιάζει, έχουν σημαντικότερα πράγματα από εμάς και τις ζωές μας. Έχουν εκλογές στη Γερμανία». «Μπροστά μας δεν υπάρχει άλλη επιλογή. Ή θα ανατρέψουμε τώρα αυτή τη πορεία ή θα σερνόμαστε για χρόνια στη μιζέρια και στην αναξιοπρέπεια. Η θα πάρουμε τώρα τολμηρές αποφάσεις ή θα ζήσουμε σε μια χώρα αποικία χρέους, σε μια χώρα που θα στέλνει τα παιδιά της μετανάστες στο εξωτερικό και θα τη διοικούν οι επιθεωρητές της τρόικα», τόνισε ο κ. Τσίπρας.

Διαβάστε ολόκληρη την ομιλία του Αλέξη Τσίπρα ΕΔΩ

"periodista" 
communenews
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ