2013-08-01 14:30:05
Φωτογραφία για Πιερία: Πως αποκαλύφθηκε ο Πολωνός που ασελγούσε στην 6χρονη εγγονή του
Οργή έχει προκαλέσει στην τοπική κοινωνία η είδηση ότι ένα κοριτσάκι μόλις έξι χρονών έγινε έρμαιο στις αρρωστημένες διαθέσεις του ίδιου του παππού του! Ο 63χρονος Πολωνός βρισκόταν... ως τουρίστας στην Πιερία εδώ και λίγες μέρες μαζί με την 6χρονη εγγονή του, ενώ οι γονείς του παιδιού βρίσκονταν στην Πολωνία. Ο Πολωνός παραθέριζε σε κάμπινγκ στην παραλία του Νέου Παντελεήμονα.

Κατασκηνωτές του κάμπινγκ που αντιλήφθηκαν την κακουργηματική πράξη του Πολωνού, ο οποίος ασελγούσε στο εγγονάκι του, έσπευσαν να καταγγείλουν αμέσως το γεγονός στο "Χαμόγελο του Παιδιού" και οι υπεύθυνοι του ιδρύματος ενημέρωσαν εν συνεχεία την αστυνομία για την καταγγελία. 

Αμέσως κινήθηκαν οι άνδρες της ασφάλειας Κατερίνης και συνέλαβαν τον δράστη, ενώ το κοριτσάκι το ανέλαβε παιδοψυχολόγος. Ειδοποιήθηκαν και οι γονείς της 6χρονης και ήρθαν από την Πολωνία και παρέλαβαν την κορούλα τους.

Εν τω μεταξύ για την υπόθεση έχουν καταθέσει τέσσερις Έλληνες μάρτυρες, ενώ ο δράστης διώκεται για κακουργηματική πράξη.

Χθες με τη σύμφωνη γνώμη του ανακριτή και της εισαγγελέως Κατερίνης κρίθηκε προφυλακιστέος ο 63χρονος Πολωνός, ο οποίος ασέλγησε κατά της 6χρονης εγγονής του και κρατείται στα κρατητήρια της αστυνομίας, ενώ αναμένεται σύντομα να οδηγηθεί στις φυλακές.

lefteria.blogspot.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ