2013-08-01 15:04:12
Φωτογραφία για «Προτιμώ τον Kimi»
Sebastian Vettel: Σέβομαι περισσότερο τον Kimi εντός και εκτός πίστας

Ο Sebastian Vettel (Red Bull) ανέφερε σε δήλωσή του, ότι προτιμάει τον Kimi Raikkonen για teammate του στην αυστριακή ομάδα, πάρα τον Fernando Alonso.

Φήμες αναφέρουν ότι η Red Bull έκανε πρόταση στον Fernando Alonso κατά τη διάρκεια του ουγγρικού GP, θέλοντας να αντικαταστήσει τον Mark Webber. Συγκεκριμένα, έγινε συνάντηση ανάμεσα στον manager του Alonso και τον διευθυντή της αγωνιστικής ομάδας Red Bull, Christian Horner. Ο τελευταίος ανέφερε ότι ένας από τους πιο δυνατούς ανταγωνιστές του Vettel είναι υποψήφιος να γίνει teammate του για το επόμενο έτος.

Επίσης, η ομάδα των «ταύρων» είχε κάνει πρόταση και στον Kimi Raikkonen και σε ερώτηση που έγινε στον «πιτσιρίκο» των 3ων παγκοσμίων τίτλων για το ποιον θα ήθελε στην ομάδα του απάντησε ότι προτιμάει τον Kimi. «Δεν έχω κάτι με τον Fernando, αντιθέτως τον σέβομαι ως πιλότο, αλλά σέβομαι περισσότερο τον Kimi εντός και εκτός πίστας, λόγω της ευθύτητας του χαρακτήρα του. Από αυτή την άποψη, όλα θα ήταν λίγο πιο εύκολα.» δήλωσε ο Sebastian Vettel.
πηγη
pestanea
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ