2013-08-01 17:34:06
Φωτογραφία για Δημοπρατείται άμεσα η κατασκευή Βιολογικού Σταθμού και Δικτύου Αποχέτευσης στο Ζαγκλιβέρι
από το Γραφείο Τύπου

Η Διοίκηση του Δήμου Λαγκαδά, πιστή στις δεσμεύσεις της για ισόρροπη ανάπτυξη σε όλες τις Δημοτικές και Τοπικές Κοινότητες του Δήμου μας, υλοποιεί ένα ακόμη έργο ζωτικής σημασίας για... το περιβάλλον και τους Δημότες. Μετά την ένταξή του στο Ε.Π. “Περιβάλλον και Αειφόρος Ανάπτυξη 2007-2013”, δημοπρατείται άμεσα το έργο κατασκευής Βιολογικού Σταθμού Επεξεργασίας Λυμάτων και Δικτύου Αποχέτευσης στην Δ.Κ. Ζαγκλιβερίου.

Ο Δήμαρχος Λαγκαδά κ. Ιωάννης Αναστασιάδης αισθάνεται την ανάγκη να ευχαριστήσει δημόσια τον Υπουργό Μακεδονίας – Θράκης κ. Θεόδωρο Καράογλου για το ειλικρινές ενδιαφέρον και την έμπρακτη συμπαράστασή του στην δρομολόγηση μεγάλων έργων υποδομής για την περιοχή μας. Εκφράζει επίσης τα θερμά του συγχαρητήρια στον αν.Υπουργό Περιβάλλοντος, Ενέργειας και Κλιματικής Αλλαγής κ. Σταύρο Καλαφάτη, ο οποίος εκπληρώνοντας στο ακέραιο την ευθύνη που επιφέρει η καίρια θέση που κατέχει, επιδεικνύει την δέουσα ευαισθησία και συμπαράσταση σε ζητήματα ζωής για τον Δήμο μας, όπως αυτά που αφορούν στην ανακούφιση της πολύπαθης λίμνης Κορώνειας.

Στο αμέσως προσεχές διάστημα, η Διοίκηση θα είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει επισήμως, θετικές εξελίξεις όσον αφορά στην εξέλιξη των, επίσης ζωτικής σημασίας για το περιβάλλον, έργων κατασκευής Αποχετευτικών Δικτύων στις Δ.Κ. Λαγυνών και Ασσήρου, καθώς επίσης και του Βιολογικού Σταθμού Επεξεργασίας Λυμάτων στην πόλη του Σοχού.
Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
Σε κίνδυνο το ρωσικό Grand Prix
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
Σε κίνδυνο το ρωσικό Grand Prix
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ