2013-08-01 17:30:13
Φωτογραφία για «Μπορεί να βοηθήσει ο Αμπεΐντ»
Βέβαιος πως ο Μεχντί Αμπεΐντ μπορεί να βοηθήσει ουσιαστικά τον Παναθηναϊκό, αλλά και μέσω αυτού να εξελιχθεί και ο ίδιος ποδοσφαιρικά δήλωσε ο Νίκος Νταμπίζας στη βρετανική «Chronicle Live». «Και οι δύο πλευρές θα ωφεληθούν από αυτή τη συμφωνία δανεισμού. Ο Αμπεΐντ μπορεί να δώσει ποιότητα στην ομάδα μας. Παράλληλα με αυτή τη μετακίνηση θα μπορεί να αγωνίζεται τακτικά σε ένα ανταγωνιστικό πρωτάθλημα και απέναντι σε ποιοτικούς παίκτες. Είναι μια καλή μεταγραφή για τον ίδιο, καθώς μπορούμε να τον βοηθήσουμε να εξελιχθεί δίνοντάς του παιχνίδια», δήλωσε ο τεχνικός διευθυντής του «τριφυλλιού» για τον Αλγερινό χαφ.

«Είναι δύσκολο για έναν νέο παίκτη να κερδίσει θέση σε μία ομάδα με τόσο δυνατό κέντρο. Όμως είναι καλό παιδί και με σκληρή δουλειά θα με βοηθήσει και θα τον βοηθήσουμε. Στο δικό μας χώρο δεν αρκεί να είσαι καλός ποδοσφαιριστής, να κλωτσάς καλά την μπάλα, να τρέχεις καλά με αυτή και να παίρνεις κεφαλιές. Πρέπει να έχεις σωστή νοοτροπία. Εμένα μου αρέσει να γνωρίζω έναν παίκτη και σε προσωπικό επίπεδο. Έτσι πριν τον αποκτήσουμε ήρθα σε επαφή μαζί του. Αυτή είναι η φιλοσοφία της δουλειάς. Μου αρέσει να κάνω μία μίνι συνέντευξη μαζί του. Έτσι μπορώ να αποφασίσω για να φέρω τους κατάλληλους παίκτες στον Παναθηναϊκό», πρόσθεσε.


Παράλληλα παραδέχτηκε πως οι καλές σχέσεις που διατηρεί με τη Νιούκαστλ από την εποχή που αγωνιζόταν στην ομάδα βοήθησαν στην επίτευξη της συμφωνίας. «Η σχέση μου με τη Νιούκαστλ δεν τελείωσε ποτέ. Επισκέπτομαι την πόλη δύο φορές το χρόνο και πάντα παρακολουθώ παιχνίδια όταν έρχομαι. Μάλιστα είδα τον Μεχντί στην αναμέτρηση που έδωσαν οι ρεζέρβες της Νιούκαστλ με τη Μαν. Γιουνάιτεντ πριν αναλάβω τη θέση αυτή στον Παναθηναϊκό. Μίλησα με κάποιους ανθρώπους και είναι προφανές πως ο συγκεκριμένος παίκτης έχει ταλέντο. Σίγουρα η σχέση μου με τη Νιούκαστλ βοήθησε στο να επιτευχθεί η συμφωνία».

pontikosnews.blogspot.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ