2013-08-01 17:58:47
Φωτογραφία για Νίκη και συνεχίζει για την 5η θέση
Η εθνική ανδρών επικράτησε με 11-9 της αξιόμαχης Αυστραλίας σε ένα συναρπαστικό αγώνα και θα διεκδικήσει την 5η θέση στην κατάταξη του παγκοσμίου πρωταθλήματος της Βαρκελώνης.

Τα εύκολα δύσκολα έκανε η εθνική ανδρών με αντίπαλο την Αυστραλία στο Μονζουίκ. Όμως στο τέλος η εθνική ανδρών χαμογέλασε, πήρε τη νίκη με 11-9 και θα διεκδικήσει την 5η θέση το Σάββατο (3/8, 21.45) στο παγκόσμιο πρωτάθλημα της Βαρκελώνης.

Η ομάδα του Σάκη Κεχαγιά προηγήθηκε με 7-3 στα μισά του δευτέρου οκταλέπτου με δύο τέρματα των Γιάννη Φουντούλη και Βαγγέλη Δελακά.

Όμως οι Αυστραλοί, μια αξιόμαχη ομάδα, βρήκε τρόπο να επανέλθει στη διεκδίκηση της νίκης. Με σερί 4-0 ισοφάρισε σε 7-7 με τον Ρις Χόουντεν. Μέχρι εκεί, δεν κατάφερε να προηγηθεί στο ματς.

Οι Έλληνες διατήρησαν το ελαφρύ προβάδισμα του ενός γκολ στο υπόλοιπο της αναμέτρησης και με τέρματα από τους Δελακά και Άγγελο Βλαχόπουλο η εθνική διαμόρφωσε το τελικό 11-9 3:26 πριν το τέλος του αγώνα.


Με σχεδόν αψεγάδιαστο ποσοστό στον παίκτη παραπάνω (4/5) η ελληνική ομάδα που έχει υποστεί μόλις μια ήττα στη διοργάνωση από την Ουγγαρία, θα αντιμετωπίσει το νικητή του ζευγαριού Σερβία-Ισπανία.

Τα οκτάλεπτα: 3-1, 4-3, 2-4, 2-1

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

ΕΛΛΑΔΑ (Σ.Κεχαγιάς): Τσαλκάνης, Μυλωνάκης 1, Φουντούλης 2, Ποντικέας 1, Αφρουδάκης, Δελακάς 3, Μουρίκης, Κολόμβος 1, Γούνας, Βλαχόπουλος 3.

ΑΥΣΤΡΑΛΙΑ (Ε.Φάτοβιτς): Ντένερλι, Κάμπελ 2, Μάρτιν, Κότεριλ, Πάουερ, Γκίλχριστ 2, Ρόουτς 1, Γιάνγκερ 3, Σουίφτ, Μάρτιν, Χόουντεν 1, Μίλερ, Κλαρκ.
Allinsports
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ