2013-08-01 18:34:03
Φωτογραφία για Αστυνομικοί μάζεψαν ένα κιλό αρωματικό χόρτο ύστερα από έρευνες - Δύο συλλήψεις
Ενώπιον του εισαγγελέα Ρεθύμνου θα οδηγηθούν ένας 23 χρονος και ένας 40 χρονος με την κατηγορία της κατοχής και... διακίνησης ναρκωτικών ουσιών αλλά και για παραβάσεις της νομοθεσίας περί όπλων.

Ειδικότερα, στο πλαίσιο συντονισμένων ενεργειών και δράσεων, για την καταπολέμηση της κατοχής και διακίνησης ναρκωτικών ουσιών, αστυνομικοί του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών Ρεθύμνου σε συνεργασία με αστυνομικούς του Τμήματος Αστυνομικών Επιχειρήσεων (Τ.Α.Ε.) Ρεθύμνου, χθες το μεσημέρι, εντόπισαν τον 40χρονο να κινείται με όχημα ιδιοκτησίας του.

Σε έρευνα πραγματοποιήθηκε στο όχημά του, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν:

• Μία (1) αυτοσχέδια συσκευασία περιέχουσα επτακόσια (700) γραμμάρια ακατέργαστης κάνναβης και

• Ένα (1) κινητό τηλέφωνο.

Επιπλέον, χθες το βράδυ, από αστυνομικούς του Τμήματος Αστυνομικών Επιχειρήσεων (Τ.Α.Ε.) Ρεθύμνου εντοπίστηκε ο 23χρονος, ο οποίος προκειμένου να αποφύγει επικείμενο έλεγχο πέταξε μια αυτοσχέδια συσκευασία περιέχουσα δεκατέσσερα (14) γραμμάρια ακατέργαστης κάνναβης, σε χώρο πλησίον του προσωρινά σταθμευμένου οχήματος ιδιοκτησίας του.


Σε έρευνα που πραγματοποιήθηκε από αστυνομικούς του Τμήματος Αστυνομικών Επιχειρήσεων (Τ.Α.Ε.) Ρεθύμνου και του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών Ρεθύμνου στο χώρο, βρέθηκε μια αυτοσχέδια συσκευασία περιέχουσα τριακόσια σαράντα δύο (342) γραμμάρια ακατέργαστης κάνναβης.

Στην κατοχή του 23χρονου βρέθηκε και κατασχέθηκε ένα (1) κινητό τηλέφωνο, ενώ σε έρευνα που ακολούθησε στην οικία του βρέθηκαν και κατασχέθηκαν:

• Μια (1) συσκευασία περιέχουσα εκατόν ενενήντα (190) γραμμάρια εκρηκτική ύλη (πυρίτιδα).

• Τριάντα επτά (37) φυσίγγια πολεμικού τυφεκίου.

Τα οχήματα κατασχέθηκαν ως μέσα μεταφοράς ναρκωτικών ουσιών.
flashnews.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ