2013-08-01 18:38:03
Φωτογραφία για Πάτρα: Προχωρά η πεζοδρόμηση της Γεροκωστοπούλου - Aυτοψία από τον Δήμαρχο
Το έργο πεζοδρόμησης της οδού Γεροκωστοπούλου, στο τμήμα από Κανακάρη έως Καραϊσκάκη, επισκέφθηκε σήμερα το μεσημέρι ο Δήμαρχος Πατρέων κ. Γιάννης Δημαράς, προκειμένου να διαπιστώσει την πρόοδο των εργασιών.

Κάτοικοι και καταστηματάρχες, εξέφρασαν την ικανοποίησή τους, που επιτέλους βλέπουν να υλοποιείται ένα έργο για το οποίο υπήρξαν υποσχέσεις τα προηγούμενα χρόνια, αλλά χωρίς αντίκρισμα, αλλά και για την χρονική επιλογή του. Ο Δήμαρχος από την πλευρά του, δεσμεύτηκε ότι οι εργασίες θα συνεχιστούν με έντονο ρυθμό, προκειμένου το έργο να φτάσει γρήγορα στην τσιμεντόστρωση και να τους απαλλάξει από τη σκόνη.

Σε ό,τι αφορά το τμήμα πεζοδρόμησης της Ρήγα Φεραίου από Ερμού, έως την οδό Κολοκοτρώνη, οι εργασίες θα ξεκινήσουν γύρω στις 20 Αυγούστου.

Τα συγκεκριμένα έργα πεζοδρόμησης, είναι προϋπολογισμού 443.487,35 ευρώ (με ΦΠΑ) αναμένεται η ολοκλήρωσή τους, εντός 9 μηνών, από την έναρξή τους και στοχεύουν στο αποθαρρυνθεί η χρήση αυτοκινήτου, να ενθαρρυνθεί η χρήση ποδηλάτων και να ενισχυθεί η παρουσία των πεζών.
xespao
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ