2013-08-01 18:53:05
Φωτογραφία για Η Έλενα Ράπτη μετά τη συνάντηση με τον πρόεδρο της HELEXPO
Από το Γραφείο Τύπου

Η κα Έλενα Ράπτη, Βουλευτής Α’ Θεσσαλονίκης, είναι μέλος της Ελληνικής Αντιπροσωπείας στην... Κοινοβουλευτική Συνέλευση του Συμβουλίου της Ευρώπης, μέλος του Δικτύου Κοινοβουλευτικών για τον τερματισμό της σεξουαλικής κακοποίησης των παιδιών και συντονίστρια της εκστρατείας «ΕΝΑ στα ΠΕΝΤΕ» του Συμβουλίου της Ευρώπης στην Ελλάδα.

Με την ιδιότητά της αυτή συναντήθηκε χθες, Τετάρτη 31 Ιουλίου 2013 στις 15:30 με τον Πρόεδρο της ΔΕΘ - HELEXPO κ. Σουμπάση Θεόδωρο, τον οποίο ενημέρωσε για την εκστρατεία «ΕΝΑ στα ΠΕΝΤΕ» για τον τερματισμό της παιδικής σεξουαλικής κακοποίησης που έχει στόχο την ενημέρωση και ευαισθητοποίηση ολόκληρης της κοινωνίας.

Κατά τη διάρκεια της συνάντησης η κα. Ράπτη και ο Πρόεδρος της ΔΕΘ - HELEXPO συζήτησαν τη δυνατότητα φιλοξενίας της εκστρατείας ενημέρωσης και ευαισθητοποίησης των πολιτών στο πλαίσιο της λειτουργίας της 78ης Διεθνής Έκθεσης Θεσσαλονίκης, με την τοποθέτηση υπαίθριου περιπτέρου σε κεντρικό σημείο από όπου μέλη της πρωτοβουλίας θα διανέμουν το έντυπο ενημερωτικό υλικό του Συμβουλίου της Ευρώπης για την πρόληψη της παιδικής σεξουαλικής κακοποίησης σε όλους τους επισκέπτες της Διεθνούς Έκθεσης Θεσσαλονίκης.


Ο Πρόεδρος της ΔΕΘ - HELEXPO έδειξε ιδιαίτερο ενδιαφέρον να φιλοξενήσει την πρωτοβουλία στους χώρους της 78ης ΔΕΘ, ώστε να έχει η εκστρατεία «ΕΝΑ στα ΠΕΝΤΕ» για τον τερματισμό της παιδικής σεξουαλικής κακοποίησης τη μεγαλύτερη δυνατή προβολή στους χιλιάδες επισκέπτες της έκθεσης. Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ