2013-08-01 21:24:14
Φωτογραφία για ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ Η ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΤΗΣ ΚΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
Ενεργή παραμένει η προσφορά της ΚΑΕ Ολυμπιακός για τους οπαδούς της που ενδιαφέρονται να ανανεώσουν ή να αποκτήσουν νέο εισιτήριο διαρκείας.

Οι πρωταθλητές Ευρώπης, με σημερινή (01/08) ανακοίνωσή τους μέσω του επίσημου λογαριασμού τους σε γνωστή ιστοσελίδα κοινωνικής δικτύωσης, υπενθυμίζουν πως όλοι όσοι εγγραφούν στην ειδική φόρμα που διατίθενται μέσω διαδικτύου θα μπορούν στη συνέχεια να κλείσουν τη θέση τους στο ΣΕΦ απολαμβάνοντας έκπτωση 5%, με το ειδικό κουπόνι που θα τους αποσταλεί στο ηλεκτρονικό ταχυδρομείο τους.

Η ανακοίνωση, μέσω Facebook:

«Η ΚΑΕ Ολυμπιακός σας προσφέρει 5% έκπτωση στις τιμές των εισιτηρίων διαρκείας των πρωταθλητών Ευρώπης για την αγωνιστική περίοδο 2013-2014! Ισχύει για τόσο για νέες αγορές όσο και για ανανεώσεις. Εγγράψου στο πλαίσιο δεξιά και κέρδισε 5% έκπτωση στην αγορά του εισιτηρίου διαρκείας για την νέα αγωνιστική περίοδο. Μόλις εγγραφείς στην προσφορά ένα κουπόνι θα σου αποσταλεί στο προσωπικό σου e-mail. Το κουπόνι μπορείς να το εξαργυρώσεις ηλεκτρονικά εισάγοντας τον δεκαψήφιο αλφαριθμητικό κωδικό στο σχετικό πλαίσιο «Εκπτωτικό κουπόνι». Η ομάδα σε χρειάζεται στο πλευρό της για το ανεπανάληπτο «three peat»!


Γιατί δεν μοιράζεσαι την προσφορά με τους φίλους σου; Μόλις ολοκληρώσεις την εγγραφή σου θα σου εμφανιστούν τα εικονίδια των γνωστότερων Social Media για να προσκαλέσεις τους φίλους σου σε αυτή την προσφορά. Έχεις τη δυνατότητα να τη μοιραστείς και μέσω e-mail. Στην περίπτωση που τη μοιραστείς και δύο (2) από τους φίλους σου που έχεις προσκαλέσει, εξαργυρώσουν το κουπόνι τους, τότε το όφελος για εσένα μεγαλώνει! Για περισσότερες πληροφορίες κάντε κλικ στην ακόλουθη διεύθυνση: https://olympiacosbc_tickethour.buddy-buy.it/promo003».
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ