2013-08-01 21:11:03
Φωτογραφία για Η κατάσχεση ενός τρακτέρ κατέληξε σε εισβολή με όπλα σε επιχείρηση - Γνωστή ... η παρέα στις αρχές
Μεγάλη ιστορία φαίνεται να εκτυλίσσεται πίσω από την υπόθεση της αρπαγής ενός ιχ φορτηγού αυτοκινήτου από επιχείρηση 37χρονου Ηρακλειώτη χθες το μεσημέρι. Σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες ο εν λόγω επιχειρηματίας με τις επιχειρηματικές του δραστηριότητες φαίνεται ότι είχε ενοχλήσει την παρέα των νεαρών με καταγωγή λίγο από Μυλοπόταμο και λίγο από χωριά του Μαλεβιζίου και ένα κομματάκι από χωριά του Τεμένους.

Έτσι οι ... θιγμένοι νεαροί θεώρησαν ότι αφού ο 37χρονος βάσει νόμου τους πήρε πίσω ένα άλλο ... όχημα, κι εκείνοι πήγαν και του άρπαξαν ένα φορτηγό. Όλο αυτό το ... πήγαινε- έλα των οχημάτων- σύμφωνα με τις ίδιες πηγές- απασχόλησε και την αστυνομία που τώρα προσπαθεί να εντοπίσει την παρέα που νομίζει ότι μπορεί να κάνει ότι θέλει χωρίς να δίνει λογαριασμό!

Πιο συγκεκριμένα όλα ξεκίνησαν όταν ο επιχειρηματίας που έχει μάντρα και μηχανήματα που μεταφέρει οχήματα ανέλαβε να διευκολύνει μία δικαστική επιμελήτρια προκειμένου να κάνει την κατάσχεση ενός τρακτέρ σε χωριό του Τεμένους. Η μεταφορά του τρακτέρ, σύμφωνα με πληροφορίες, έγινε αλλά με απειλές και εντάσεις. Όταν η διαδικασία ολοκληρώθηκε όμως άρχισαν και τα απειλητικά τηλεφωνήματα των συγγενών και φίλων του πρώην ιδιοκτήτη του τρακτέρ.


Τα ... παλλικάρια από το Μυλοπόταμο και το Μαλεβίζι άρχισαν να απειλούν θεούς και δαίμονες με σφαγές και ... δολοφονίες προκειμένου να επιστραφεί το τρακτέρ. Και την ώρα που ο 37χρονος ήταν έξω από την εισαγγελία Ηρακλείου προκειμένου να καταγγείλει τις απειλές, λένε οι ίδιες πηγές, οι νταήδες εμφανίστηκαν στο μαγαζί του και με όπλα και ρόπαλα άρπαξαν ένα ΙΧ φορτηγό σε αντιστάθμισμα του τρακτέρ που είχε κατασχεθεί.

Πανικόβλητη η κόρη του ιδιοκτήτη της εταιρίας ενημέρωσε τον πατέρα της την ώρα που εκείνος περνούσε το κατώφλι του εισαγγελέα ενώ και λίγο αργότερα οι .... κύριοι φρόντισαν να τον πάρουν να τον ενημερώσουν οι ίδιοι επαναλαμβάνοντας και όλα τα απαιτούμενα για την περίσταση αιματοβαμμένα σχόλια! Όλοι οι εμπλεκόμενοι πάντως -πλην του επιχειρηματία- προέρχονται από σόγια που έχουν απασχολήσει πολλάκις την Ελληνική Αστυνομία.

Ανακοίνωση

Σύμφωνα με την ανακοίνωση της αστυνομίας πάντως, χθες (31.07.2013) το μεσημέρι, τέσσερα άτομα, τρεις (3) ημεδαποί 27, 41 και 56 ετών καθώς και ένα (1) ακόμη άγνωστο άτομο, μετέβησαν σε επιχείρηση 37χρονου ημεδαπού, στο Ηράκλειο και με την απειλή πυροβόλων όπλων και ξύλινων ράβδων, απείλησαν τους υπαλλήλους της επιχείρησης, αφαιρώντας ένα Ι.Χ.Φ. αυτοκίνητο της επιχείρησης.

Έρευνες διεξάγονται για την αναζήτηση και τον εντοπισμό των ανωτέρω. Την προανάκριση ενεργεί η Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Ηρακλείου.

prismanews.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
Kαταδίκη Μπερλουσκόνι
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
Kαταδίκη Μπερλουσκόνι
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ