2013-08-01 21:48:17
Φωτογραφία για ΧΑΜΟΣ ΜΕ... ΡΟΜΠΕΡΤΟ!
Σε μια πολύ περίεργη ιστορία έχει εμπλακεί το όνομα του Ρομπέρο Χιμένεθ τις τελευταίες ημέρες, σύμφωνα με δημοσίευμα του "Γαύρου".

Συγκεκριμένα, όπως προκύπτει από τον ισπανικό και τον πορτογαλικό Τύπο, η προ δύο ετών μεταγραφή του Ισπανού γκολκίπερ στη Σαραγόσα θεωρήθηκε «άκυρη», λόγω οικονομικής αδιαφάνειας στις διαπραγματεύσεις και στην τελική συμφωνία.

Γι’ αυτό τον λόγο, ύστερα από απόφαση πορτογαλικού δικαστηρίου αλλά και παρέμβαση της Επιτροπής Κεφαλαιαγοράς της Πορτογαλίας που διεξήγαγε έρευνα, ο Ρομπέρτο... επέστρεψε στην Μπενφίκα, απ’ όπου και αποκτήθηκε με κανονική μεταγραφή από την Ατλέτικο Μαδρίτης.

Σύμφωνα με όσα προκύπτουν από τους Πορτογάλους, το πρόβλημα έγκειται στο γεγονός ότι η εταιρεία που είχε αποκτήσει τα δικαιώματα του 27χρονου γκολκίπερ απέκρυψε μια σειρά από έγγραφα και οικονομικές συναλλαγές που είχαν γίνει με τη Σαραγόσα. Κάτι, πάντως, που δεν επιβαρύνει άμεσα τον νέο τερματοφύλακα του Ολυμπιακού, καθώς ο ίδιος δεν είχε εμπλοκή στις συναλλαγές.

Εντούτοις, όπως δήλωσε: «Είναι αλήθεια ότι πολλοί με προειδοποιούσαν πως μπορεί να είχα πρόβλημα με αυτή την εταιρεία, αλλά δεν τους άκουσα».
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ